ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα η Πρέμιερ Λιγκ"

Μουρίνιο: "Το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα η Πρέμιερ Λιγκ"

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δηλώνει ότι η Πρέμιερ Λιγκ είναι περισσότερο από ποτέ πιο ανταγωνιστική. Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Τσέλσι.

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει η Πρέμιερ Λιγκ το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα όπως παραδέχεται χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Μουρίνιο. Οι Σίτι, Λιβερπουλ, Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Τότεναμ θα διεκδικήσουν τον τίτλο μετατρέποντας την Πρέμιερ Λιγκ στο δυσκολότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Επίσης, αμφίρροπη αναμένεται να είναι και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου με τις υποψήφιες του πρωταθλήματος να διεκδικούν τέσσερις θέσεις για την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι τα πράγματα για την ομάδα του θα είναι πιο δύσκολα από ποτέ.

" Στην Αγγλία το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο απ' ότι ήταν όταν πρωτοήρθα. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε την οικονομική δύναμη που έχει τώρα. Ακόμα και η Τότεναμ είναι μέσα στις πέντε-έξι καλύτερες ομάδες. Μπορείτε να μου πείτε ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα;

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει. Μπορείτε να μου πείτε ποια ομάδα θα μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Η προηγούμενη σεζόν ήταν σημαντική για μένα και τους παίκτες μου και πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά την μεταγραφική περίοδο και πήραμε αυτούς που θέλαμε", δήλωσε ο Μουρίνιο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ