ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Τεμπέλα η ομάδα μου"!

Μουρίνιο: "Τεμπέλα η ομάδα μου"!
© AFP/GETTY IMAGES

Η Τσέλσι έκανε το "2 στα 2" στο πρωτάθλημα όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν χαρίστηκε στους παίκτες του στην κριτική που έκανε μετά το ματς με την Λέστερ (videos).

Η Τσέλσι είναι μέχρι στιγμής μόλις η μία από τις δύο ομάδες (η άλλη είναι η Σουόνσι) που μετράει μόνο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Premier League, παρόλα αυτά ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λέστερ.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι "μπλε" παρουσιάστηκαν υποτονικοί και χρειάστηκε ο Τιμπό Κουρτουά να κάνει μία εκπληκτική απόκρουση σε τετ α τετ για να κρατήσει το μηδέν, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει λόγο για... τεμπελιά στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε:

"Προτιμώ να κάνω προπονήσεις το πρωί αλλά αυτή την εβδομάδα έκανα προπονήσεις το απόγευμα επειδή αυτός δεν είναι ο καλύτερος καιρός για να παίξεις ποδόσφαιρο, τεμπελιάζεις.

Ο καιρός ωθεί τους παίκτες να συμπεριφέρονται λίγο τεμπέλικα, να χάνουν την έντασή και την φρεσκάδα στο κορμό τους. Ακολούθως δίνεις αργά πάσες, δεν αντιδράς σε δεύτερες μπαλιές και αυτό γίνεται συνέχεια, μέχρι που φτάνει το ημίχρονο και ξυπνάς", ξεκίνησε τις δηλώσεις του, για να συνεχίσει στο ίδιο ύφος:

"Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν τεμπέλα και δεν μου άρεσε αυτό. Όμως βελτιώθηκαν στο δεύτερο μέρος και νίκησαν, που είναι και αυτό που μετράει. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι ο τρόπος που παίζαμε δεν ήταν αρκετός για να κερδίσουμε το ματς και βρισκόμασταν σε κίνδυνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερα καθώς ήμασταν θετικοί και ενθουσιώδεις, οπότε ήμασταν πολύ καλοί για να μας αντιμετωπίσουν. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι είχαν ένα τετ α τετ με τον Κουρτουά" .

Ο Μουρίνιο διέψευσε επίσης τα σενάρια που θέλουν τον Φερνάντο Τόρες να αφήνει την Τσέλσι και τα οποία φούντωσαν μετά την απόφασή του να τον αφήσει εκτός αποστολης για την αναμέτρηση με τη Λέστερ, έχοντας αντίθετα στον πάγκο τον Ντρογκμπά.

"Μερικές φορές μπορώ να έχω δύο επιθετικούς στον πάγκο, άλλες φορές δεν μπορώ. Θέλω τρεις επιθετικούς στην ομάδα, δεν γίνεται να έχω λιγότερους. Θέλω να μείνει ο Τόρες.

Θα παίξει και θα σκοράρει, θα φανεί χρήσιμος για μας, είναι ένας φανταστικός άνθρωπος, ένας φανταστικός επαγγελματίας και δεν θα υπάρξει πρόβλημα".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ