ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο σε Όλσον: "Είσαι παίκτης... Μίκι Μάους"!

Μουρίνιο σε Όλσον: "Είσαι παίκτης... Μίκι Μάους"!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πρωταγωνίστησε σε τρομερό καυγά μαζί με τον Γιόνας Όλσον μετά το επεισοδιακό φινάλε στο Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το ανύπαρκτο πέναλτι που υπέδειξε ο Άντρε Μάρινερ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ και το οποίο γλίτωσε τους "μπλε" από μία ήττα-σοκ (ο Αζάρ ισοφάρισε σε 2-2 από την άσπρη βούλα και "έσωσε" έναν βαθμό για την ομάδα του) έβαλε μπουρλότο στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Οι παίκτες των "μπάγκις" διαμαμαρτυρήθηκαν με οργισμένο τρόπο κατά της συγκεκριμένης απόφασης και οι λογομαχίες "έδιναν και έπαιρναν" με τους συναδέλφους τους της Τσέλσι στο κέντρο του γηπέδου, με τον καυγά όμως να "μεταφέρεται" και στο τούνελ προς τα αποδυτήρια.

Εκεί "έκλεψαν την παράσταση" οι Ζοζέ Μουρίνιο και Γιόνας Όλσον που έστησαν έναν καυγά μόνοι τους με άκρως ακατάλληλες κουβέντες να βγαίνουν από το στόμα τους.

Μουρίνιο σε Όλσον: "Είσαι παίκτης... Μίκι Μάους"!

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το χορτάρι του "Στάμφορντ Μπριτζ" μετά το πέναλτι-δώρο που κέρδισε στο 96' η Τσέλσι από την πτώση του Ραμίρες μέσα στην περιοχή της Γουέστ Μπρομ

"Είσαι παίκτης Μίκι Μάους" φώναξε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός των Λονδρέζων στον Σουηδό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Daily Mail", με τον αμυντικό της Γουέστ Μπρομ να απαντάει με ένα "f*** off" προς τον "special one".

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, στην... κλωτσοπατινάδα που έλαβε χώρα στο δρόμο προς τα αποδυτήρια, πήραν μέρος σχεδόν 20 ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες και χρειάστηκαν οι ταξιθέτες του γηπέδου για να εκτονωθεί η κατάσταση και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ