ΤΣΕΛΣΙ

Ραμίρες: "Δεν βούτηξα για πέναλτι"

Ραμίρες: "Δεν βούτηξα για πέναλτι"

Οι παίκτες της Γουέστ Μπρομ πνέουν μένεα κατά του Ραμίρες για το πέναλτι που κέρδισε στο φινάλε, όμως ο άσος της Τσέλσι επιμένει πως δεν... βούτηξε για να ξεγελάσει τον διαιτητή.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατάφερε να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητό του στο πρωτάθλημα ως προπονητής της Τσέλσι για 66ο σερί παιχνίδι, και αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Ραμίρες ο οποίος κέρδισε ένα άκρως...γενναιόδωρο πέναλτι στο 96' της αναμέτρησης με τη Γουέστ Μπρομ .

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε με επιτυχία ο Αζάρ δίνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στους Λονδρέζους (2-2), με τον Ραμίρες πάντως να είναι εκείνος που βρέθηκε στο στόχαστρο καθώς οι άνθρωποι τη Γουέστ Μπρομ αμφισβήτητησαν έντονα την ορθότητα της απόφασης του διαιτητή Μάρινερ.

"Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το έδωσε αλλά δεν μπορώ να αλλάξω την απόφαση. Είμαι καιρό σε αυτό το άθλημα και ήξερα όταν ο Ραμίρες βρέθηκε στο έδαφος πως είχε αρχίσει να πέφτει πριν βρεθεί κάποιος κοντά του.

Ραμίρες: "Δεν βούτηξα για πέναλτι"
© DAVE SHOPLAND

Ο διαιτητής πρέπει να είναι 100% σίγουρος πως είναι πέναλτι. Ήταν μία κακή απόφαση", τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, Στιβ Κλαρκ, άλλοτε βοηθός του Μουρίνιο στην Τσέλσι ο οποίος έχει φορέσει και 330 φορές τη μπλε φανέλα ως ποδοσφαιριστής.

Από την πλευρά του πάντως, ο Βραζιλιάνος μέσος υπεραμύνθηκε της απόφασης του διαιτητή υπέρ των Λονδρέζων, υποστηρίζοντας πως δεν έπεσε για να εκμαιεύσει το πέναλτι.

Ραμίρες: "Δεν βούτηξα για πέναλτι"

"Δεν συνηθίζω να βουτάω για να κερδίζω φάουλ ή πέναλτι. Δεν είναι του χαρακτήρα μου και αυτοί που με γνωρίζουν το ξέρουν πολύ καλά αυτό", δήλωσε χαρακτηριστικά στο βραζιλιάνικο ESPN.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ