ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Παθιασμένοι να κερδίσουμε τη Ρεάλ"

Μουρίνιο: "Παθιασμένοι να κερδίσουμε τη Ρεάλ"

Λίγο πριν την μονομαχία της Τσέλσι με την πρώην ομάδα του, στα πλαίσια φιλικού τουρνουά που διεξάγεται στις ΗΠΑ, ο Ζοσέ Μουρίνιο συνέχισε τις γνωστές του δηλώσεις. Εμμονή έχει γίνει για τον Πορτογάλο τεχνικό η επικράτηση κόντρα στη Ρεάλ.

Η Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθούν αντιμέτωπες στο τελικό του φιλικού τουρνουά Γκίνες Ιντερνάσιοναλ Καπ, που διεξάγεται στις ΗΠΑ. Ο αγώνας διεξάγεται την Πέμπτη 8/8 στις 4.00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος και είναι ένας τρόπος ώστε να προαχθεί το ποδόσφαιρο στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Είναι φυσικά κι ένα ματς που αν και φιλικό, θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, μιας και θα είναι η πρώτη φορά που ο Ζοσέ Μουρίνιο θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης από την ώρα που αποχώρησε από τον ισπανικό σύλλογο λίγο καιρό πριν.

Ο Πορτογάλος, γνωστός για τις καυστικές του δηλώσεις, όπως αυτές προ ημερών που αφορούσαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αναμέτρηση ενάντια στην πρώην του ομάδα.

"Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα. Έχει τρομερούς παίκτες, αλλά εμείς έχουμε εμμονή με τη νίκη. Θέλουμε παθιασμένα να κερδίσουμε τη Ρεάλ".

Ενώ συνεχίζοντας δήλωσε πως: "Φτάσαμε στον τελικό του τουρνουά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Αυτό το πάθος μας για νίκες έχει αποδειχθεί σωστό μέχρι τώρα, ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί και κόντρα στον επόμενο αντίπαλό μας".

Ο Χουάν Μάτα επίσης θα αντιμετωπίσει μια πρώην του ομάδα, καθώς η Ρεάλ ήταν ο πρώτος του σύλλογος που έπαιξε ποδόσφαιρο: "Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης, μια από τις πιο σημαντικές ομάδες στην καριέρα μου".

Τέλος ο Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος είχε προπονητές στην Τσέλσι τόσο το Μουρίνιο όσο και τον Κάρλο Αντσελότι, σχολίασε: "Ο Αντσελότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Απολαύσαμε όλοι μας τη συνεργασία μαζί του στην Τσέλσι και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά και στην Ισπανία".

Ενώ σχετικά με το ματς είπε: "Θα είναι πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Έχω αντιμετωπίσει τον Κριστιάνο όταν αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ είναι τρομερός παίκτης και πιστεύω θα γίνει ένας συναρπαστικός αγώνας".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ