ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Η μόνη μου ανησυχία είναι το Europa League"

Μουρίνιο: "Η μόνη μου ανησυχία είναι το Europa League"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έθεσε τους στόχους της Τσέλσι στο φετινό Champions League, με μία γλαφυρή πλην σαφή δήλωση, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Σάλκε, ότι δε θέλει ούτε να σκέφτεται ενδεχόμενη απώλεια πρόκρισης της ομάδας του, στην επόμενη φάση του Champions League.

"Το να επιστρέψω για να κερδίσω το Champions League απέχει πολύ από την εμμονή. Εάν έχω επιτύχει αυτό το στόχο, στο τέλος της καριέρας μου θα είναι τέλειο. Έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο αυτό σε δύο περιπτώσεις είναι φανταστικό, αποτελεί κίνητρο και βέβαια είναι ξεκάθαρο ότι θέλω να επιστρέψω να το κατακτήσω, αλλά έχω πολλά χρόνια καριέρας μπροστά μου.

Αυτός ο θεσμός αποτελεί μέρος της ιστορίας μου, όπως και εγώ αποτελώ αντίστοιχα μέρος της ιστορίας του. Τώρα η ανησυχία μου είναι μία, δε θέλω να συμμετάσχω στο Europa League. Θα είναι πολύ κακό για την εξέλιξη της ομάδας μου, για τους νέους ποδοσφαιριστές της και για το πρεστίζ του συλλόγου. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα, για να προκριθούμε", δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την αναμέτρηση με την Σάλκε.

Πηγή: Abola

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ