ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο κατά των... ball boys!

Μουρίνιο κατά των... ball boys!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε ότι η Τσέλσι ήταν άτυχη στο "St James' Park" και έριξε φταίξιμο στα ball boys για την ήττα από τη Νιούκαστλ. Διαβάστε τις ατάκες του (videos).

Το "St James' Park" αποδείχτηκε για μία ακόμα φορά αφιλόξενο για τον Ζοζέ Μουρίνιο (δεν έχει κερδίσει ποτέ εκεί ως προπονητής της Τσέλσι), με την Τσέλσι να γνωρίζει την ήττα με 2-1 από τη Νιούκαστλ το μεσημέρι του Σαββάτου και να αποτυγχάνει να φτάσει το αήττητο σερί στα 24 ματς που θα ήταν και ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Παπίς Σισέ ήταν ο άνθρωπος που "σκότωσε" τους Λονδρέζους με τα δύο γκολ που σημείωσε στο δεύτερο μέρος, ωστόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο προτίμησε να αποδώσει την ήττα της ομάδας του στην ατυχία αλλά και στα ball boys του γηπέδου, κατηγορώντας τα για καθυστερήσεις που δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να παίξει ποδόσφαιρο!

Μουρίνιο κατά των... ball boys!
© RICHARD LEE / BPI

"Θέλαμε να παίξουμε περισσότερο ποδόσφαιρο αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό εξαιτίας κάποιων πραγμάτων που νόμιζα ότι δεν έχουν θέση πλέον σε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου", δήλωσε μετά την ήττα της Τσέλσι ο Πορτογάλος τεχνικός, για να συνεχίσει:

"Η ομάδα μου έχασε με τον τρόπο που μου αρέσει να χάνω, έδωσε δηλαδή τα πάντα και ήταν άτυχη. Η μπάλα εξαφανιζόταν συνεχώς. Θέλαμε να παίξουμε αλλά δεν υπήρχε μπάλα.

Μουρίνιο κατά των... ball boys!

Έπειτα όταν ερχόταν η μπάλα βρισκόταν και άλλη μπάλα στο γήπεδο. Ακόμα και κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων εξακολουθούσε να συμβαίνει αυτό. Είναι πολύ δύσκολο για τον διαιτητή να το αντιμετωπίσει αυτό καθώς δεν μπορεί να τιμωρήσει κάποιον παίκτη. Είναι ένα είδος στρατηγικής που δυστυχώς είναι ακόμα μέρος του παιχνιδιού.

Μουρίνιο κατά των... ball boys!
© RICHARD LEE / BPI

Ήμασταν πολύ άτυχοι. Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα αλλά οφείλουμε να το αποδεχτούμε και να προχωρήσουμε".

Η ήττα αυτή σημαίνει πως η Τσέλσι δεν μπορεί πλέον να κυνηγήσει το τρομερό ρεκόρ της Άρσεναλ από τη σεζόν 2003-04 όταν και κατέκτησε αήττητη τον τίτλο (η ομάδα εκείνη απέκτησε το προσωνύμιο "invincibles", δηλαδή ανίκητοι), με τον "Μου" να ξεκαθαρίζει πάντως ότι αυτό δεν ήταν κάτι που είχε στο μυαλό του.

"Είναι αδύνατο να μείνεις αήττητος. Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές, δεν θέλουμε να είμαστε ανίκητοι".

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μουρίνιο βάζει στο στόχαστρό του τα... ball boys μετά από μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Τσέλσι. Παρόμοιο σκηνικό είχε στηθεί και πέρυσι στην ήττα της ομάδας του από την Κρίσταλ Πάλας στο "Selhurst Park" όταν είχε κάνει ένα πρωτοφανές κήρυγμα σε ball boy που αργούσε να επιστρέψει τη μπάλα!

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ