ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Δεν μου αρκεί η ισοπαλία με την Μάντσεστερ"

Chelsea caoch Jose Mourinho gestures during  the preseason soccer match between SV  Werder Bremen and FC Chelsea in Bremen , Germany, Sunday Aug. 3, 2014.   (AP Photo/dpa, Carmen Jaspersen) Germany Soccer Bremen Chelsea
Chelsea caoch Jose Mourinho gestures during the preseason soccer match between SV Werder Bremen and FC Chelsea in Bremen , Germany, Sunday Aug. 3, 2014. (AP Photo/dpa, Carmen Jaspersen) Germany Soccer Bremen Chelsea AP

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ότι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται μόνο τη νίκη.

Μόνο με νίκη θα είναι ευχαριστημένος ο Ζοσέ Μουρίνιο, στο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ Μάντσεστερ Γ. - Τσέλσι. Ο Πορτογάλος προπονητής σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Τσέλσι είναι το φαβορί και ότι πριν την έναρξη του αγώνα η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που έχει στο μυαλό του. Ο Μουρίνιο αναγνώρισε την Μάντσεστερ Γ. ως μία δυνατή αντίπαλο ανεξάρτητα από τον προπονητή που κάθεται στον πάγκο της.

" Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη αλλά μερικές φορές όταν το παιχνίδι δεν πηγαίνει όπως θέλουμε και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα. Την Κυριακή θα πάμε στο "Ολντ Τράφορντ" να κερδίσουμε. Θέλω τους τρεις βαθμούς. Το ματς μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά αλλά τώρα εγώ θέλω τη νίκη.

Στο περσινό ματς και οι δύο ομάδες δέχτηκαν την ισοπαλία αλλά φέτος δεν πιστεύω ότι η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα. Κατά την διάρκεια του αγώνα μπορεί να σκεφτώ διαφορετικά αλλά πριν ξεκινήσει σκέφτομαι μόνο τη νίκη.

Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να δείξουμε σεβασμό σε έναν από τους δυσκολότερους αντιπάλους της Πρέμιερ Λιγκ. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι.

Η Μάντσεστερ Γ. είναι η Μάντσεστερ Γ. Για μένα δεν παίζει ρόλο ο προπονητής, η στιγμή, η κατάταξη, οι παίκτες. Η Μάντσεστερ είναι η Μάντσεστερ και πάντα θα είναι ανεξάρτητος παράγοντας".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ