ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Δεν είναι αποτυχία αν βγούμε 2οι"!

Μουρίνιο: "Δεν είναι αποτυχία αν βγούμε 2οι"!
© CHELSEA FC/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βάλθηκε να τρελάνει άπαντες στη τελευταία του συνέντευξη Τύπου, υποστηρίζοντας πως ακόμα και η 2η θέση στην φετινή Premier League είναι καλή για την Τσέλσι.

Η Τσέλσι ξόδεψε 75.000.000 λίρες αυτό το καλοκαίρι με τον στόχο να μην είναι άλλος από την επιστροφή της στην κορυφή της Premier League μετά από πέντε χρόνια (τελευταίο της πρωτάθλημα το 2010 με Αντσελότι), παρόλα αυτά ο Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκει καλή και την... 2η θέση.

Όχι, ο "special one" δεν τρελάθηκε λίγο πριν την πρεμιέρα της ομάδας του κόντρα στη νεοφώτιστη Μπέρνλι στο "Turf Moor", απλά ξεκίνησε τα περίφημα mind games του προκειμένου οι "μπλε" να είναι απελευθερωμένοι και να μην έχουν το βραχνά του "πρέπει" για τον τίτλο.

"Είναι το μόνο πρωτάθλημα στον κόσμο όπου τέσσερις, πέντε ή και έξι ομάδες είναι υποψήφιες για τον τίτλο. Μόνο μία μπορεί να τον πάρει. Αυτό σημαίνει πως οι άλλοι πέντε είναι αποτυχημένοι; Δεν το νομίζω.

Η μία οπτική είναι πως ο ένας πέτυχε και πέντε απέτυχαν. Μία άλλη οπτική είναι πως τρεις, τέσσερις ή πέντε ομάδες τα πήγαν φανταστικά αλλά μόνο μία νίκησε", τόνισε ο Ζοζέ Μουρίνιο και πρόσθεσε:

"Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω από το ότι αισθανόμαστε υποψήφιοι για τον τίτλο. Το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι πως αν ρωτήσετε τον κάθε προπονητή στην Premier League αν αισθάνεται την ομάδα του υποψήφια για τον τίτλο, πιθανότατα τέσσερις, πέντε ή έξι θα απαντήσουν ναι".

Αν η ομάδα που τερματίσει πρώτη είναι καλύτερη από εμάς -εάν είμαστε πολύ καλοί αλλά κάποιος είναι καλύτερος- αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό δεν είναι αποτυχία".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ