ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Φανταστικό το γκολ του Άνταμ αλλά..."

Μουρίνιο: "Φανταστικό το γκολ του Άνταμ αλλά..."

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε πως το γκολ του Τσάρλι Άνταμ πίσω από τη σέντρα ήταν πιθανόν το γκολ της χρονιάς στην Premier League, μίλησε όμως και για φάουλ που έγινε νωρίτερα αλλά και την ευθύνη των παικτών του.

Ο Τσάρλι Άνταμ "κρέμασε" με μία εκπληκτική λόμπα πίσω από τη σέντρα τον Τιμπό Κουρτουά και παραλίγο να κόψει δύο πολύτιμους βαθμούς από την Τσέλσι στη μάχη του τίτλου, παρόλα αυτά ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν είχε το παραμικό πρόβλημα να πλέξει το εγκώμιο του άσου της Στόουκ.

Σε δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Πορτογάλος υποκλίθηκε στην ομορφιά του τέρματος του Σκωτσέζου , παράλληλα όμως δεν παρέλειψε να επιπλήξει δημόσια τους παίκτες του για την αντίδρασή τους στη συγκεκριμένη φάση!

"Δεν το απόλαυσα το συγκεκριμένο γκολ. Ήταν ένα φανταστικό γκολ αλλά κάναμε λάθος. Υπήρχε καθαρό φάουλ στον Αζάρ προηγουμένως αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον διαιτητή να το δώσει, πρέπει να αντιδράσουμε.

Είναι βασικός κανόνας όταν χάνεις την κατοχή της μπάλας να ξαναβρίσκεις άμεσα τη θέση σου. Η αντίδρασή μας ήταν να κοιτάζουμε τον διαιτητή, δεν είχαμε σωστή αντίδραση.

Μουρίνιο: "Φανταστικό το γκολ του Άνταμ αλλά..."

Ο τερματοφύλακας έπρεπε να προβλέψει τι θα μπορούσε να συμβεί, οπότε κάναμε λάθος. Ήταν πάντως ένα ιστορικό γκολ και πιθανότατα το καλύτερο γκολ της σεζόν στην Premier League. Κρίμα για τον παίκτη που ήταν ένα γκολ που δεν έδωσε πόντους αλλά δεν παύει να είναι ένα φανταστικό γκολ".

Όσο για τη σημασία που είχε η νίκη με 2-1 επί της Στόουκ για την ομάδα του, ο "special one" ήταν αφοπλιστικός για μία ακόμα φορά: "Αυτή τη στιγμή η νίκη είναι νίκη.

Μία ημέρα πριν έστειλα μήνυμα στον Αΐτορ Καράνκα (προπονητής στη Μίντλεσμπρο και πρώην βοηθός του Μουρίνιο) μετά από νίκη τους με 1-0. Του είπα πως η νίκη με 1-0 τον Απρίλιο είναι σαν το 10-0 τον Νοέμβριο.

Για μας δεν υπάρχει καμία διαφορά. Κατακτάς τίτλους παίζοντας καλά κατά τη διάρκεια της σεζόν αλλά αυτό που μετράει όταν ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση είναι οι νίκες.

Το σημαντικότερο για μας είναι πως ενώ χρειαζόμασταν την ώρα του μεσημεριανού 6 νίκες και 1 ισοπαλία για τον τίτλο, την ώρα του δείπνου χρειαζόμαστε 5 νίκες και 1 ισοπαλία".

Μουρίνιο: "Φανταστικό το γκολ του Άνταμ αλλά..."

Ερωτηθείς δε για τον νέο τραυματισμό του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος αποχώρησε από το ματς μετά από 13 λεπτά συμμετοχής (είχε μπει στο ημίχρονο), ο Ζοζέ Μουρίνιο φρόντισε να καλύψει απόλυτα τον ιατρικό επιτελείο λέγοντας:

"Κάναμε όλα τα τεστ, όλες τις μαγνητικές. Ο παίκτης προπονήθηκε για δύο ημέρες 100% με την ομάδα. Το ιατρικό επιτελείο ήταν πεπεισμένο πως ήταν έτοιμος, ο παίκτης ήταν πεπεισμένος πως ήταν έτοιμος, όχι για 90 λεπτά αλλά για να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα.

Όπως εγώ ως προπονητής πρέπει να ρισκάρω μερικές φορές σε θέματα τακτικής, το ιατρικό επιτελείο πρέπει να κάνει το ίδιο αν θέλει να είναι το κορυφαίο ιατρικό επιτελείο όπως το δικό μας.

Ένα ιατρικό επιτελείο που πηγαίνει στα σίγουρα δεν μπορεί να δουλέψει μαζί μου. Ένα ιατρικό επιτελείο που λέει ότι ένας τραυματισμός δύο εβδομάδων χρειάζεται έναν μήνα δεν μπορεί να δουλέψει μαζί μου.

Μουρίνιο: "Φανταστικό το γκολ του Άνταμ αλλά..."

Άνθρωποι που φοβούνται δεν μπορούν να δουλέψουν μαζί μου. Το ιατρικό επιτελείο της Τσέλσι είναι φανταστικό".

Ο Μουρίνιο μιλάει για τη γκολάρα του Άνταμ εις βάρος της Τσέλσι:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ