ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Είμαι φανταστικός προπονητής είτε νικώ είτε χάνω"

Μουρίνιο: "Είμαι φανταστικός προπονητής είτε νικώ είτε χάνω"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υπερασπίστηκε με... απολαυστικό τρόπο τον εαυτό του για την σκληρή κριτική που δέχεται και συνέκρινε την κατάστασή του με αυτήν που βίωσε πρόσφατα ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Την παραμονή του αγώνα ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε δηλώσει πως "η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι αρκετά καλή για να νικήσει την Τσέλσι" όμως οι παίκτες του το βράδυ της Τετάρτης (16/9) δεν ήταν διάτεθειμένοι να δώσουν άλλα δικαιώματα μετά το κάκιστο ξεκίνημα στην Premier League και διέλυσαν με το εμφατικό 4-0 τους Ισραηλινούς στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Όπως ήταν φυσικό ο Ζοζέ Μουρίνιο "πήρε τα πάνω του" με την αντίδραση που έδειξαν οι συμπαίκτες του και στη συνέντευξη Τύπου "ξεσάλωσε", ρίχνοντας βολές στους επικριτές του και παρομοιάζοντας την συμπεριφορά του Τύπου απέναντι του με αυτή που είχαν απέναντι στον Γουέιν Ρούνεϊ το προηγούμενο διάστημα.

"Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι τόσο χαρούμενοι με τόσες πολλές επιτυχίες. Ο Γουέιν Ρούνεϊ ήταν καταστροφή, μετά σπάσει το ρεκόρ με την Αγγλία και γίνεται ξαφνικά ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Ρούνεϊ είναι φανταστικός παίκτης όταν δεν βάζει γκολ και όταν το κάνει. Εγώ είμαι ένας φανταστικός προπονητής όταν δεν κερδίζω παιχνίδια και φανταστικός προπονητής επίσης όταν τα κερδίζω", τόνισε χαρακτηριστικά ο 52χρονος Πορτογάλος τεχνικός, και πρόσθεσε:

Μουρίνιο: "Είμαι φανταστικός προπονητής είτε νικώ είτε χάνω"

"Σας αρέσουν τα πάνω-κάτω αλλα δεν είναι έτσι τα πράγματα. Οι τηλεσχολιαστές παίρνουν πολλά χρήματα για να μην λένε εύκολα πράγματα. Θα πρέπει να είναι ιδιοφυίες στην ανάλυσή τους, διαφορετικά δεν αξίζουν τα χρήματα που παίρνουν".

Ο Μουρίνιο ευχαρίστησε επίσης τους οπαδούς των "μπλε" για την αμέριστη υποστήριξη προς το πρόσωπό του, λέγοντας: "Η στάση τους δείχνει πως δεν διαβάζουν εφημερίδες ή δεν έχουν σύντομη μνήμη.

Εάν δεν διαβάζουν εφημερίδες θα με υποστηρίζουν, εάν δεν έχουν σύντομη μνήμη θα με υποστηρίζουν. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για αυτούς να σκεφτούν, ο οποίος είναι: "Κατακτήσαμε τέσσερις τίτλους Premier League, τρεις με αυτόν και έναν χωρίς αυτόν, οπότε αυτός ο τύπος δεν είναι τόσο κακός.

Μουρίνιο: "Είμαι φανταστικός προπονητής είτε νικώ είτε χάνω"

Ας τον υποστηρίξουμε και έχουμε την πιθανότητα να κατακτήσουμε και πέμπτο τίτλο". Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει ερώτηση στον "special one" για το επικείμενο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ για την 6η αγωνίστική της Premier League απέναντι στον "άσπονδο εχθρό" του Αρσέν Βενγκέρ, με τον Μουρίνιο να σημειώνει:

"Το να ξυπνήσουμε μετά από μία ήττα και δύο ημέρες πριν από ένα λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ, μπορώ να φανταστώ πώς θα αισθανόμασταν".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ