ΤΣΕΛΣΙ

Μένει Τσέλσι ο Μάτα

Μένει Τσέλσι ο Μάτα

Ο Χουάν Μάτα δήλωσε πως δεν μπορεί να καταλάβει από που προκύπτουν τα σενάρια φυγής του από την Τσέλσι, ενώ αναφέρθηκε και στη Ρεάλ Μαδρίτης από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Ένας από τους παίκτες που σκέφτεται να πουλήσει ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο Χουάν Μάτα σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Από τη μέρα που ανέλαβε ο Πορτογάλος τεχνικός έχουν ακουστεί πολλά για το μέλλον του Ισπανού, αλλά εκείνος με δηλώσεις του στην "As" ξεκαθάρισε πως εκείνος δε γνωρίζει τίποτα.

"Δεν ξέρω από που προέρχονται αυτά. Την τελευταία φορά που μίλησα με τον σύλλογο μου είπαν ότι ήμουν πολύ σημαντικός παίκτης για εκείνους και μου μεταδίδουν αυτοπεποίθηση. Ο Μουρίνιο θα θέλει να δει πρώτα τον κάθε παίκτη και μετά να αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Πρέπει πρώτα να γνωρίσεις τους άλλους για να τους αξιολογήσεις. Μετά τις διακοπές και αφού θα έχω ξεκουραστεί θα μιλήσω με τον νέο προπονητή και είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα πάνε καλά".

Ακόμα, για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωσή του, δήλωσε: "Έχω μόνο καλά λόγια για τη Ρεάλ. Πέρασα τέσσερα χρόνια εκεί και μεγάλωσα τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος. Έχω πολλούς φίλους και είμαι ευγνώμων στον σύλλογο, αλλά πέρασα δύο εξαιρετικά χρόνια στο Λονδίνο και το μόνο που σκέφτομαι είναι να συνεχίσω σε αυτό το πρωτάθλημα και σε αυτή την πόλη που μου αρέσει".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ