ΤΣΕΛΣΙ

Μάτα: "Δεν φεύγω από την Τσέλσι"

Μάτα: "Δεν φεύγω από την Τσέλσι"

Ο Χουάν Μάτα δηλώνει ότι δεν ανησυχεί για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στην λίστα με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την Τσέλσι για να αποκτηθεί ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Ισπανός Χουάν Μάτα ψηφίστηκε ο καλύτερος παίκτης της Τσέλσι την περασμένη σεζόν, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδέχεται να αποχωρήσει από τους "μπλε" και να μπει στην λίστα με τους παίκτες που θα δοθούν για να αποκτηθεί ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Σύμφωνα με τον Τύπο, ο Μάτα συζήτησε το θέμα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τον καθησύχασε ότι θα έχει σημαντικό ρόλο στη νέα Τσέλσι του Πορτογάλου προπονητή.

" Ηρέμησα μετά την κουβέντα που είχα με τον προπονητή μου και αφορούσε πιθανή αποχώρηση μου από την Τσέλσι. Τόσο ο Μουρίνιο όσο και η διοίκηση της Τσέλσι με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα φύγω από τον σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν και είμαι ενθουσιασμένος γι΄αυτό.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε εξαιρετική δουλειά την πρώτη φορά που ήταν στην Τσέλσι και πιστεύω ότι μπορεί να το επαναλάβει.

Είναι πολύ σημαντικό ένας ποδοσφαιριστής να αισθάνεται απαραίτητος για τον σύλλογο. Είμαι χαρούμενος που προπονούμαι με τον Μουρίνιο και μου δίνει την δυνατότητα να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο".

Ο Μάτα δεν συμμετείχε στην έναρξη της προετοιμασίας της Τσέλσι λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική Ισπανίας στο Confederations Cup.

Aγωνίστηκε, ωστόσο, απέναντι στην Μίλαν στην περιοδεία της Τσέλσι στις ΗΠΑ δηλώνοντας ικανοποιημένος για την επιστροφή του.

" Το γεγονός ότι αγωνίστηκα απέναντι στην Μίλαν με βοήθησε καθώς όσοι παίκτες συμμετείχαν στο Confederations Cup έχουν ανάγκη από αγώνες και ειδικότερα απέναντι σε αντιπάλους όπως η Μϊλαν.

Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο δουλειάς, αλλά από θέμα έντασης η προπόνηση είναι πολύ δυνατή και είναι καλό να δείξουμε ένταση και στα παιχνίδια μας".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ