ΤΣΕΛΣΙ

Λάμπαρντ: "Αν μου έκανε πρόταση η Τσέλσι... "

Λάμπαρντ: "Αν μου έκανε πρόταση η Τσέλσι... "

Ο Φρανκ Λάμπαρντ σε δηλώσεις του στο βρετανικό Τύπο, ξεκαθάρισε ότι δεν κρατάει καμία κακία στον Ζοζέ Μουρίνιο και την Τσέλσι για τη λήξη της συνεργασίας τους, εξηγώντας του λόγους της απόφασής του.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Sun", υποστήριξε ότι σέβεται την απόφαση της Τσέλσι να μην του προτείνει νέο συμβόλαιο, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που το έκανε, το πιθανότερο ήταν να έμενε στην ομάδα του Λονδίνου.

"Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να αγωνίζομαι πιο συχνά, αλλά δεν είμαι ηλίθιος. Εάν η Τσέλσι μου προσέφερε ένα νέο συμβόλαιο, θα ήμουν τρελός να μην το δεχόμουν. Θα είχα, προφανώς, παραμείνει στην Τσέλσι εάν ο σύλλογος μου προσέφερε εάν ακόμη χρόνο συμβολαίου. Δε θα είχα λόγο, για να φύγω. Εάν σκεφτόμουν να μη συνεχίζω να παίζω, δε θα πήγαινα στη Μάντσεστερ Σίτι, ως δανεικός.

Συζήτησα με τον Ζοζέ Μουρίνιο και τόσο αυτός, όσο και ο σύλλογος ήταν φανταστικοί μαζί μου. Αλλά πήραν μία απόφαση, δε γνωρίζω ποιος την πήρε. Η Τσέλσι είχε ένα ρόστερ και συνέχιζε να παίρνει τίτλους, πέρα από τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις, αλλά αυτό δε θα διαρκούσε για πάντα. Ο Μουρίνιο ήταν φανταστικός από αυτή την άποψη. Δεν φεύγω δυσανασχετώντας τόσο με τον ίδιο, όσο και με το σύλλογο.

Αποφάσισα ότι δεν ήθελα να είμαι ο ποδοσφαιριστής που θα εξαφανιζόταν, γι΄αυτό ίσως νομίζω ότι ήρθε η σωστή ώρα για να αποχωρήσω. Δεν ήθελα να είμαι ο ποδοσφαιριστής που στα 40 του χρόνια θα αγωνιζόταν μόνο σε παιχνίδια Κυπέλλου, όχι τουλάχιστον μετά από αυτά που έζησα. Τώρα θέλω να έχω μία θετική επίδραση στη Μάντσεστερ Σίτι και σε αυτή τη νέα φάση της καριέρας μου.", δήλωσε ο Φρανκ Λάμπαρντ στη "Sun".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ