ΤΣΕΛΣΙ

Κόουλ: "Θέλουν να αποτύχω"

Κόουλ: "Θέλουν να αποτύχω"
© AP

Ο Άσλεϊ Κόουλ δήλωσε πως θα παλέψει για να είναι στην αποστολή της Αγγλίας στο Μουντιάλ, ενώ τόνισε πως δεν είναι τελειωμένος.

Πιο δύσκολο από κάθε άλλη φορά είναι να διατηρήσει τη θέση του στην Αγγλία ο Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια ήταν σχεδόν πάντα βασικός. Ο 33χρονος δεν έχει χρόνο συμμετοχής φέτος στην Τσέλσι τη στιγμή που Λέιτον Μπέινς και Λουκ Σο εντυπωσιάζουν. Επομένως, δεν είναι διόλου απίθανο να μη βρίσκεται στην αποστολή των "τριών λιονταριών" για τη Βραζιλία.

Ο ίδιος ξεσπάθωσε αναφορικά με όσα ακούγονται δηλώνοντας στο beIn SPORTS: "Υπάρχει πολλή μεγάλη πίεση για μένα για μία θέση στην εθνική. Ίσως όχι μόνο για μία θέση στην ενδεκάδα, αλλά ακόμα και για το να είμαι στην αποστολή. Νομίζω ότι όλοι θέλουν να αποτύχω για να είμαι ειλικρινής. Οι πραγματικοί οπαδοί του ποδοσφαίρου καταλαβαίνουν τι προσφέρω σε μία ομάδα και αν είμαι στο αεροπλάνο ελπίζω να το αποδείξω.

Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία ήθελε να αποτύχω και στη Μαδρίτη την προηγούμενη εβδομάδα. Ίσως ο κόσμος που με έχει δει για 13 χρόνια να παίζω με την εθνική, έχει κουραστεί. Βλέπει κανείς παίκτες όπως ο Μπέινς, ο οποίος είχε μία καταπληκτική σεζόν, και ο νεαρός Λουκ Σο, ο οποίος τα πηγαίνει εξαιρετικά. Επομένως, δεν τους κατηγορώ. Έχουν τους λόγους τους, αλλά όπως είπα και σε μία διαφήμιση δεν έχω τελειώσει ακόμα".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ