ΤΣΕΛΣΙ

Η Τσέλσι δεν βγάζει T-shirts για Τέρι

Allrounder 24/12/11. England captain John Terry and family doing some last minute shopping at Harrods last night. Pics taken 23/12/11.\nNoble Draper Pictures.\n**BYLINE: MARTIN STENNING/NOBLE/DRAPER**
Allrounder 24/12/11. England captain John Terry and family doing some last minute shopping at Harrods last night. Pics taken 23/12/11.\nNoble Draper Pictures.\n**BYLINE: MARTIN STENNING/NOBLE/DRAPER** © NOBLE DRAPER PICTURES LTD

Οι παίκτες της Τσέλσι ζήτησαν να τυπώσουν μπλουζάκια για να στηρίξουν τον Τζον Τέρι, που αντιμετωπίζει κατηγορίες περί ρατσισμού, όμως η διοίκηση απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Τζον Τέρι αντιμετωπίζει την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης στον αμυντικό της ΚΠΡ, Άντον Φέρντιναντ, με την ακρόαση της υπόθεσής να έχει προγραμματιστεί για την 1 Φεβρουαρίου, και οι συμπαίκτες του αναζητούν έναν τρόπο για να δείξουν την έμπρακτη στήριξή τους στον αρχηγό.

Όπως έγινε γνωστό, πρότειναν στη διοίκηση να φορέσουν μπλουζάκια με κάποιο μήνυμα συμπαράστασης προς τον "JT", μιμούμενοι αυτό που έκαναν στα μέσα της εβδομάδας οι συνάδελφοί τους της Λίβερπουλ για τον Λουίς Σουάρες (σ.σ τιμωρήθηκε με 8 αγωνιστικές με την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης στον Εβρά), με την πρότασή τους όμως αυτή να πέφτει στο κενό.

"Ήμασταν ενήμεροι για την ιδέα που συζητήθηκε μεταξύ των παικτών αλλά και του τεχνικού επιτελείου.

Ο σύλλογος στηρίζει πλήρως τον Τζον αλλά δε νομίζει ότι με το να φορέσουμε κάποια T-shirts θα βοηθούσε ή θα ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση για να δείξουμε πως είμαστε μαζί του", ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος των Λονδρέζων.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας Τότεναμ-Τσέλσι μεσοβδόμαδα ήταν ο πρώτος στον οποίο έπαιξε ο Τζον Τέρι μετά την ανακοίνωση των κατηγοριών εις βάρος του, με τους οπαδούς των "σπιρουνιών" να τον αποδοκιμάζουν έντονα κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα και να τον "παρενοχλούν" με αρκετά συνθήματα για τον ίδιο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ