ΤΣΕΛΣΙ

Η Τσέλσι πήρε πίσω τον Ακέ

Η Τσέλσι πήρε πίσω τον Ακέ
Ακέ-Μπόρνμουθ

Ο Αντόνιο Κόντε έδωσε εντολή για την επιστροφή του πιο φέρελπι νεαρού αμυντικού της Τσέλσι, του Νέιθαν Ακέ, ο οποίος πραγματοποιούσε εξαιρετική σεζόν με την Μπόρνμουθ.

Η χειμερινή ενίσχυση της Τσέλσι αρχίζει με ενίσχυση στον τομέα όπου... δεν χρειάζεται προσθήκες, την άμυνα, με τον Νέιθαν Ακέ.

Ο Ολλανδός αμυντικός είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Μπόρνμουθ το καλοκαίρι, ωστόσο οι εξαιρετικές εμφανίσεις του οδήγησαν τον Αντόνιο Κόντε να δώσει εντολή για διακοπή του δανεισμού και επιστροφή του 21χρονου στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Ο Ακέ έχει δώδεκα συμμετοχές στην Premier League και τρία γκολ μέχρι στιγμής, παίζοντας κυρίως ως στόπερ στην Μπόρνμουθ, ωστόσο έχει αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος και ως ακραίο μπακ.

Μάλιστα, η εντολή ήρθε πριν από την αναμέτρηση κυπέλλου της Μπόρνμουθ με την Μίλγουολ το Σάββατο, με συνέπεια να μην αγωνιστεί και ως εκ τούτου να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια της Τσέλσι στη διοργάνωση.

Ο Ακέ προέρχεται από τις ακαδημίες της Ντεν Χάαχ και της Φέγενοορντ, ενώ πέρασε και έναν χρόνο στο Κόμπαμ, προτού προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα των "μπλε" το 2012. Έκτοτε παραχωρήθηκε δανεικός σε Ρέντινγκ και Γουότοφορντ, ενώ είναι διεθνής με την κ-21 της Ολλανδίας.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ