ΤΣΕΛΣΙ

Ρατσιστικό παραλήρημα των οπαδών της Τσέλσι

Ρατσιστικό παραλήρημα των οπαδών της Τσέλσι

Ρατσιστική ήταν η συμπεριφορά οπαδών της Τσέλσι στο μετρό του Παρισιού, όταν εμπόδισαν έναν μαύρο άνδρα να επιβιβαστεί στον συρμό. Δείτε το βίντεο.

Προκλητική ήταν η συμπεριφορά των οπαδών της Τσέλσι στο μετρό του Παρισιού όταν αρνήθηκαν σε μαύρο άνδρα να επιβιβαστεί στον συρμό. Μικρός αριθμός οπαδών της αγγλική ομάδας κατευθυνόμενος προς το Παρκ ντε Πρενς για τον αγώνα με την Παρί δεν επέτρεψαν σε έναν μαύρο άνδρα να μπει στο ίδιο βαγόνι με εκείνους, φωνάζοντας μάλιστα " Είμαστε ρατσιστές κι έτσι μας αρέσει".

Έκαναν απρεπείς χειρονομίες ζητωκραυγάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα προτού σπρώξουν τον άνδρα και πάλι στην πλατφόρμα την ώρα που προσπαθούσε να μπει στο τρένο.

Η διοίκηση της Τσέλσι με ανακοίνωση της αναφέρει: " Aυτές είναι απεχθής συμπεριφορές και δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και την κοινωνία. Θα υποστηρίξουμε κάθε πράξη εναντίον όσων εμπλέκονται και αν αποδειχθεί ότι έχουν σχέση με τον σύλλογο και είναι κάτοχοι διαρκείας ή μέλη της ομάδας θα τιμωρηθούν παραδειγματικά". Δείτε το βίντεο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ