ΤΣΕΛΣΙ

Ανεβαίνει στις 40 εκ. λίρες για Ρούνεϊ η Τσέλσι

Ανεβαίνει στις 40 εκ. λίρες για Ρούνεϊ η Τσέλσι

Έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση για τον Γουέιν Ρούνεϊ είναι η Τσέλσι με τον Ζοζέ Μουρίνιο να έχει στα χέρια του κι ένα δυνατό χαρτί. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν είναι άνθρωπος που καταθέτει εύκολα τα όπλα και αυτό αναμένεται να κάνει και με τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Πορτογάλος θεωρεί πως ο Άγγλος επιθετικός είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται η Τσέλσι και γι' αυτό ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση.

Σύμφωνα με τη "Daily Mail" οι "μπλε" εντός των επόμενων ημερών θα καταθέσουν νέα πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών. Συν τοις άλλοις, θα προσπαθήσουν να πείσουν τον παίκτη τονίζοντάς του ότι στο Λονδίνο αφενός θα είναι βασικός και αναντικατάστατος και αφετέρου ότι θα αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, κάτι που δεν μπορεί να κάνει στους "κόκκινους διαβόλους" λόγω Ρόμπιν φαν Πέρσι.

Από εκεί και πέρα, ο 27χρονος αγωνίστηκε το Σάββατο στο φιλικό με τη Μπέτις προκειμένου να βελτιωθεί η φυσική του κατάσταση και δείχνει ότι θα είναι έτοιμος να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα για το φιλικό με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το κλίμα έχει αλλάξει στη Γιουνάιτεντ, καθώς ο Ρούνεϊ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ντέιβιντ Μόγιες. Πηγή εντός του συλλόγου το επιβεβαίωσε δηλώνοντας: "Οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά. Ο Γουέιν προπονείται με μεγάλο ενθουσιασμό. Ανυπομονεί να επανέλθει σε καλή κατάσταση και να είναι σε θέση ν' αγωνιστεί'.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ