ΤΣΕΛΣΙ

Αμφίβολος ενόψει Μπαρτσελόνα ο Ντρογκμπά

Αμφίβολος ενόψει Μπαρτσελόνα ο Ντρογκμπά

Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο αποκάλυψε ότι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έχει τεθεί νοκ-άουτ από το ντέρμπι με την Άρσεναλ και ότι δεν είναι σίγουρο ότι πως θα παίξει κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου".

Είτε μίλησε με 100% ειλικρίνεια είτε απλώς θέλησε να θολώσει τα νερά (Ιταλός γαρ), ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο κατάφερε να βάλει... φωτιά στους φίλους της Τσέλσι την Παρασκευή, δηλώνοντας πως δεν είναι δεδομένο πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα δηλώσει "παρών" στη ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα για τον δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Ο Νταβίντ Λουίζ και ο Ντρογκμπά θα χάσουν το ματς με την Άρσεναλ. ο Ντρογκμπά απεκόμμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο στο ματς με τη Μπαρτσελόνα και θα πρέπει να εκτιμήσουμε την κατάστασή του μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Δέχτηκε αρκετές σπρωξιές και κλωτσιές στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντι Ματέο, ο οποίος απάντησε και σε όσους κατηγόρησαν τον Ιβοριανό άσο για τις συχνές "πτώσεις" του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Καταλανούς.

"Ο καθένας δικαιούται να έχει άποψη όμως την περισσότερη ώρα ήταν μαρκαρισμένος από δύο αντιπάλους και έδωσε σκληρές μάχες. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε αντικειμενικοί στις αντιδράσεις μας.

Ο καθένας έχει το δικό του στιλ αλλά είμαστε τίμια ομάδα. Ο Ντρογκμπά μας βοήθησε πολύ απέναντι στη Μπαρτσελόνα, άνοιξε διαδρόμους και πέτυχε ένα κρίσιμο γκολ, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία του".

Ο τεχνικός των "μπλε" ρωτήθηκε επίσης για το θέμα της ανανέωσης ή μη του συμβολαίου του Ντρογκμπά το καλοκαίρι, ξεκαθαρίζοντας πως ο παίκτης θα μιλήσει με τη διοίκηση και πως εκείνος δεν θα έχει την παραμικρή ανάμειξη.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ