ΜΠΑΓΕΡΝ

Υποψήφιος για την προεδρία της Μπάγερν ο Ούλι Χένες

Υποψήφιος για την προεδρία της Μπάγερν ο Ούλι Χένες

Έτοιμος να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια στα διοικητικά της Μπάγερν Μονάχου ο Ούλι Χένες, καθώς όπως ανακοινώθηκε θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του γερμανικού συλλόγου στις προγραμματισμένες εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Ούλι Χένες θα θέσει και πάλι υποψηφιότητα για την προεδρία της Μπάγερν Μονάχου στην επόμενη γενική συνέλευση, που έχει προγραμματιστεί για το Νοέμβριο του 2016, όπως ανακοίνωσε ο βαυαρικός σύλλογος. Ο σημερινός πρόεδρος, Καρλ Χόπφνερ, μετά από συνομιλίες που είχε με το Χένες αποφάσισε να μην επανεμφανιστεί ως υποψήφιος, αφήνοντας ανοιχτό το δρόμο στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Ο 64χρονος Γερμανός μόλις τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 1979, ανέλαβε διοικητικό πόστο στην Μπάγερν Μονάχου. Διετέλεσε πρόεδρος των Βαυαρών από το 2009 έως και το 2014, όταν και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προεδρία της τότε κατόχου του Champions League, καθώς καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών και έξι μηνών για φοροδιαφυγή.

Τελικά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος μετά από 21 μήνες και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Τις τελευταίες μέρες είχαν διαρρεύσει τα νέα για επιστροφή του στην ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου, με την Πρωταθλήτρια Γερμανίας να επισημοποιεί το γεγονός

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ