ΜΠΑΓΕΡΝ

Βολές Μπεκενπάουερ κατά Ρόμπερ και Χένες

Βολές Μπεκενπάουερ κατά Ρόμπερ και Χένες
Μπεκενπάουερ

Το χαμένο πέναλτι του Άριεν Ρόμπεν ήταν αρκετό για να κάνει τον Φρανς Μπεκενπάουερ να δηλώσει πως δε γίνεται να εκτελεί το πέναλτι αυτός που το κερδίζει.

Καυστικός ήταν ο Φρανς Μπεκενπάουερ μία μέρα μετά την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από την Ντόρτμουντ.

Ο άνθρωπος σύμβολο των Βαυαρών άφησε αιχμές τόσο κατά του Άριεν Ρόμπεν όσο και κατά του Ούλι Χένες.

Το κλίμα που επικρατεί στο "Αλιάντς Αρένα" είναι πολύ βαρύ και αυτό αντικατοπτρίζεται και από της δηλώσεις του Κάιζερ. Οι Βαυαροί μετά την ήττα από από την Ντόρτμουντ έμειναν πίσω έξι βαθμούς τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος και το πρωτάθλημα δύσκολα πλέον θα καταλήξει στα χέρια τους.

Για πολλούς η φάση του αγώνα ήταν το χαμένο πέναλτι του Άριεν Ρόμπεν, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Ο Ολλανδός νικήθηκε από τον Ρόμαν Βάιντενφελερ και έχασε την ευκαιρία να δώσει στην ομάδα του το βαθμό, να την κρατήσει μόνο τρεις βαθμούς πίσω από την Ντόρτμουντ και να διατηρήσει έτσι ζωντανές τις ελπίδες για τίτλο.

Αυτό ενόχλησε τον Μπεκενπάουερ, ο οποίος δήλωσε πως δε θα έπρεπε να έχει αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι ο Ρόμπεν: "Αν ήμουν προπονητής δε θα έβαζα ποτέ τον Ρόμπεν να εκτελέσει το πέναλτι. Υπάρχει ένας άγραφος νόμος σύμφωνα με τον οποίο αυτός που κερδίζει το πέναλτι δεν το εκτελεί. Ίσως αυτός ο νόμος έχει αλλάξει ή δεν είναι γνωστός στην Ολλανδία".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ