ΜΠΑΓΕΡΝ

Το μήνυμα του Γκουαρντιόλα στον Αντσελότι

Το μήνυμα του Γκουαρντιόλα στον Αντσελότι
© EPA

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Κάρλο Αντσελότι έχουν εξαιρετική σχέση κάτι που φάνηκε και από το μήνυμα του Ισπανού στον Ιταλό για την ανάληψη των καθηκόντων του στην Μπάγερν Μονάχου.

Είναι σπάνιο φαινόμενο ο πρώην προπονητής μίας ομάδας να έχει τόσο καλές σχέσεις με τον επόμενο. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση των Πεπ Γκουαρντιόλα και Κάρλο Αντσελότι όπου ο δεύτερος διαδέχτηκε τον πρώτο στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ιταλός προπονητής έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του με τη νέα του ομάδα και ο Γκουαρντιόλα του έστειλε το δικό του μήνυμα.

Το μήνυμα του Γκουαρντιόλα στον Αντσελότι
© FCB.TV

"Με μεγάλη εκτίμηση, να έχεις καλή τύχη Κάρλο" ανέφερε το πινακάκι στο προπονητικό κέντρο της Μπαγερν. Ο Ιταλός επιβεβαίωσε την ύπαρξη του συγκεκριμένου μηνύματος (σ.σ. αργότερα το έδειξε και σε βίντεο το επίσημο κανάλι της ομάδας) με τον Αντσελότι να τονίζει: "Ναι, αυτό ήταν το μήνυμα του Γκουαρντιόλα και έλεγε καλή τύχη για τη νέα σεζόν. Ήταν ευγενικό".

"Έχουμε καλές σχέσεις. Έκανε εξαιρετική δουλειά εδώ τα τελευταία χρόνια και ελπίζω να τη συνεχίσω και εάν είναι δυνατό να τα καταφέρω καλύτερα" ήταν το σχόλιο του Ιταλού προπονητή για την κίνηση του προκατόχου του.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ