ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τα ρέστα της για Πογκμπά - Βιντάλ η Γιουνάντεντ

Τα ρέστα της για Πογκμπά - Βιντάλ η Γιουνάντεντ

Ο Ντέιβιντ Μόγιες συναντήθηκε με τον Μπέπε Μαρότα μετά το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Κάλιαρι και εξέφρασε την επιθυμία του να εντάξει στο δυναμικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους Πολ Πογκμπά και Αρτούρο Βιντάλ.

Στην Ιταλία ήταν την Κυριακή ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι της Κάλιαρι με τη Γιουβέντους. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε εκεί για να δει από κοντά τον Νταβίντε Αστόρι, αλλά δημοσίευμα της "Daily Mail" δίνει άλλη διάσταση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μόγιες συναντήθηκε με τον Μπέπε Μαρότα, γενικό διευθυντή της Γιουβέντους, και του εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τους Πολ Πογκμπά και Αρτούρο Βιντάλ. Ωστόσο, καμία από τις δύο περιπτώσεις δε μοιάζουν εφικτές αυτή τη στιγμή.

Ενδιαφέρον για τον Πογκμπά έχει εκφράσει και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είναι έτοιμη να δαπανήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια λίρες, ενώ για τον Βιντάλ σύμφωνα με το δημοσίευμα η Γιουβέντους δεν αναμένεται να μπει σε διαπραγματεύσεις πριν το τέλος της σεζόν.

Για τον Γάλλο, μάλιστα, ο Μαρότα δήλωσε: "Από τη δική μας οπτική γωνία, δε θέλουμε να πουλήσουμε τον Πογκμπά, επομένως, έχουμε κλείσει την πόρτα σε κάθε υποψήφιο αγοραστή".

Πάντως, ο Μόγιες, ο οποίος θέλει να κάνει τουλάχιστον μία μεταγραφή μέσου τον Ιανουάριο, θα πιέσει μήπως πάρει έναν εκ των δύο με τη "Daily Mail" να αναφέρει πως είναι διατεθειμένος να δώσει 40 εκατομμύρια λίρες για να ξαναντύσει στα κόκκινα τον Πογκμπά.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ