ΜΠΑΓΕΡΝ

"Πόρτα" σε Ρεάλ από Γκόμεζ

"Πόρτα" σε Ρεάλ από Γκόμεζ
Γκόμες

Την ευκαιρία να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης απέρριψε ο Μάριο Γκόμεζ σύμφωνα με δηλώσεις του παππού του ποδοσφαιριστή στο goal.com. Δείτε τι ακριβώς είπε ο Χοσέ Γκόμεζ.

Τη Ρεάλ Μαδρίτης απέρριψε ο Μάριο Γκόμεζ, για να παραμείνει στη Μπάγερν Μονάχου.

Ο 26χρονος υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με τους Βαυαρούς, κλείνοντας τα αφτιά τους στις σειρήνες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του παππού του, Χοσέ Γκόμεζ, ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν είχε δεχτεί κρούση από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά προτίμησε να παραμείνει στο "Αλιάντς Αρένα", καθώς στην ομάδα του έχει ό,τι χρειάζεται, ενώ διανύει και εξαιρετική σεζόν.

Αναλυτικά ο Χοσέ Γκόμεζ δήλωσε: "Η Ρεάλ Μαδρίτης τον ήθελε, αλλά εκείνος δεν ήθελε να πάει. Λέει πως είναι πολύ καλά στην Μπάγερν, ειδικά τώρα που τον εμπιστεύεται ο προπονητής του. Μόλις ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το 2016 και είναι πολύ χαρούμενος. Έτσι αισθανόμαστε κι εμείς, η γιαγιά του κι εγώ, επειδή όλα πηγαίνουν πολύ καλά για εκείνον".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στις δύο ομάδες: "Θεωρώ πως το έργο της Μπάγερν θα είναι πολύ δύσκολο. Οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές, αλλά νομίζω πως η Ρεάλ είναι ανώτερη. Θα ήθελα να νικήσει η Ρεάλ, επειδή είναι ισπανική ομάδα (σ.σ. κατάγεται από την Ισπανία), αλλά ένα άλλο μέρος του εαυτού μου είναι με τον Μάριο, επειδή είναι το εγγόνι μου".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ