ΜΠΑΓΕΡΝ

Ξανά νοκ-άουτ ο Μπάντστουμπερ

Ξανά νοκ-άουτ ο Μπάντστουμπερ

Σημαντική απώλεια για την Μπάγερν, καθώς ο Χόλγκερ Μπάντστουμπερ τραυματίστηκε ξανά και θα μείνει εκτός δράσης για 4 μήνες!

Η ατυχία χτύπησε ξανά τον Χόλγκερ Μπάντστουμπερ, καθώς ο 26άχρονος Γερμανός κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε και πάλι, έτσι θα απουσιάσει για 4 μήνες από την αγωνιστική δράση!

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο, όπως επιβεβαίωσε ο βαυαρικός σύλλογος.

Από το 2012 μέχρι το 2014 ήταν εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο (χιαστούς). Πρόσφατα επέστρεψε και μάλιστα άμεσα κέρδισε θέση βασικού, με τον Ντάντε να μένει στον πάγκο.

Τώρα, η ομάδα του Μονάχου θα διεκδικήσει το Champions League με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τζερόμ Μπόατενγκ και Ντάντε και σίγουρα ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι απογοητευμένος, όπως βέβαια και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά σκέφτομαι θετικά και θα επιστρέψω υγιής. Ξέρω τι έχιε κάνει η Μπάγερν για μένα και θα επιστρέψω ως σημαντικό μέλος της ομάδας", ανέφερε σε ανακοίνωση Μπάντστουμπερ.

Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρούμενιγκε, τόνισε: "Λυπάμαι πολύ για τον Χόλγκερ. Δούλεψε πολύ σκληρά για να επιστρέψει και τώρα έτυχε αυτό. Αλλά ξέρουμε πως ο Χόλγκερ είναι μαχητής".

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο γιατρός της, ο 72άχρονος, Χανς-Βίλελμ Μίλερ-Βόλφαρτ, με τον Γκουαρδιόλα να διαψεύδει πως αυτός ζήτησε την παραίτηση (μετά την ήττα με 1-3 στο Πόρτο).

Ξανά νοκ-άουτ ο Μπάντστουμπερ
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ