ΜΠΑΓΕΡΝ

Κουφούρ: "Δεν έχω δει τον τελικό του 1999"

Κουφούρ: "Δεν έχω δει τον τελικό του 1999"

Ο Σάμι Κουφούρ αποκάλυψε πως δεν έχει βρει την δύναμη να παρακολουθήσει τον τελικό του 1999, ενώ εκτιμά πως αν ο Ματέους δεν είχε αντικατασταθεί η Μπάγερν θα έπαιρνε το τρόπαιο

Ο τελικός του Champions League του 1999 στο "Καμπ Νόου" πέρασε στην ιστορία για την επική ανατροπή της ManUtd επί της Μπάγερν στις καθυστερήσεις, αλλά και το κλάμα του Σάμι Κουφούρ που ακολούθησε.

Ο Γκανέζος, ο οποίος είχε αναδειχθεί κορυφαίος του τελικού (!), εκτιμά πως αν έπαιζε μέχρι το τέλος ο Λόταρ Ματέους οι Βαυαροί δεν θα είχαν χάσει το τρόπαιο, ενώ τόνισε πως ακόμη δεν έχει παρακολουθήσει τον τελικό.

"Αν ήταν ο Ματέους θα είχαμε δώσει και την τελευταία σταγόνα του αίματός μας. Είναι τελικός Champions League και όλοι θέλουν την δόξα, αν είχε μείνει μέχρι το τέλος θα είχε αλλάξει το παιχνίδι μας", τόνισε ο Κουφούρ σε συνέντευξή του.

"Ο Ματέους είχε έρθει στο δωμάτιό μου το προηγούμενο βράδυ και μου είχε πει: «Αν σταματήσουμε τους Γιορκ και Κόουλ θα νικήσουμε» και τον αντικατέστησαν στο 80ό λεπτό".

"Όλοι ρωτάνε γιατί βγήκε. Αυτό όμως ήταν το πλάνο μας. Ήταν 38 χρονών, έτσι αυτό ήταν το στάνταρ του. Μπήκε ο Τόρστεν Φινκ να κρατήσει το κέντρο. Τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το πλάνο".

"Μέχρι και σήμερα, δεν έχω παρακολουθήσει το παιχνίδι. Όλοι από τότε προσπαθούσαν να... μαζέψουν τα κομμάτια τους. Δεν ήταν εύκολο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, ξέροντας πως χάσαμε αυτήν την ευκαιρία. Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ήταν πολύ, πολύ στενάχωρες οι στιγμές στα αποδυτήρια".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ