ΜΠΑΓΕΡΝ

Καν και Ζε Ρομπέρτο κατακρίνουν τον Αντσελότι

LANDSHUT, GERMANY - JULY 23:  Carlo Ancelotti, head coach of Bayern Muenchen looks on ahead of the pre-season friendly match between SpVgg Landshut and FC Bayern Muenchen at ebm-Papst Stadion on July 23, 2016 in Landshut, Germany.  (Photo by Lennart Preiss/Bongarts/Getty Images)
Αντσελότι-Μπάγερν BONGARTS/GETTY IMAGES

Σκληρά λόγια χρησιμοποίησαν οι Όλιβερ Καν και Ζε Ρομπέρτο, σχολιάζοντας τη δουλειά του Κάρλο Αντσελότι στην Μπάγερν Μονάχου μέχρι στιγμής.

Όλιβερ Καν και Ζε Ρομπέρτο εμφανίζονται απογοητευμένοι από τα πρώτα δείγματα γραφής του Κάρλο Αντσελότι στην Μπάγερν Μονάχου και συμφωνούν ότι η επιλογή του για την άκρη του πάγκου ήταν λανθασμένη.

Οι δύο σπουδαίοι πρώην παίκτες του συλλόγου, με τον οποίο κατέκτησαν πλήθος τίτλων σε Γερμανία και Ευρώπη, επέκριναν τον Ιταλό τεχνικό και την έλλειψη διαφοροποιήσεων στις ιδέες και την τακτική του.

"Για μένα η πρόσληψη του Αντσελότι ήταν λάθος, αν και δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσεις έναν καλό προπονητή όπως ο Γκουαρδιόλα ή να βρεις κάποιον με παρόμοια φιλοσοφία", δήλωσε ο 42χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος προ ωρών πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Βραζιλίας με την Παλμέιρας.

"Είναι εύκολο να διακρίνεις ότι η Μπάγερν έχει πολύ λιγότερες ιδέες με τον Αντσελότι σε σχέση με τον Γκουαρδιόλα. Η Μπάγερν παίζει πάντα με 4-3-3 και μόνο, ο Καρλέτο δεν αλλάζει ποτέ", υπερθεμάτισε ο πρώην αρχηγός του γερμανικού συλλόγου, Όλιβερ Καν, ο οποίος συνέχισε ακόμα πιο επιθετικά.

"Ειλικρινά αναρωτιέμαι εάν στο σύγχρονο παιχνίδι είναι λογικό να παίζεις πάντοτε με ένα σύστημα. Ίσως θα ήταν καλύτερα να πάρουν έναν προπονητή που θα συνέχιζε τη δουλειά του Γκουαρδιόλα".

Ο Ούλι Χένες, πάντως, ο οποίος επανεξελέγη προ ημερών στην προεδρία της ομάδας με ποσοστό 97%, στήριξε δημόσια τον 57χρονο προπονητή: "Είμαι πεπεισμένος ότι θα περάσουμε καλά με τον Αντσελότι. Ίσως οι παίκτες δεν έχουν συνηθίσει ακόμη την ελευθερία που τους δίνει".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ