ΜΠΑΓΕΡΝ

Γουαρδιόλα: "Μισώ το τίκι - τάκα"

Γουαρδιόλα: "Μισώ το τίκι - τάκα"

Ο Πεπ Γουαρδιόλα αποκαλύπτει μέσα από τις γραμμές του βιβλίου "Herr Pep" που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, ότι μισεί το τίκι - τάκα.

Ο Πεπ Γουαρδιόλα διεκδικεί την εφεύρεση του στυλ παιχνιδιού τίκι - τάκα, πάνω στο οποίο θεμελίωσε την επιτυχημένη πορεία της Μπαρτσελόνα, ωστόσο μέσω του βιβλίου "Herr Pep" που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, αποκαλύπτει ότι το μισεί.

Το βιβλίο με τίτλο "Herr Pep" έχει συγγραφεί από τον Μαρτί Περαρνάου, ο οποίος βρέθηκε στο Μόναχο καταγράφοντας λεπτό προς λεπτό τη ζωή του Ισπανού, ως τεχνικός της Μπάγερν.

"Μισώ το τίκι - τάκα. Η κατοχή της μπάλας είναι απλά ένα εργαλείο για να τακτοποιήσεις το παιχνίδι σου και να αποσυντονίσεις αυτό του αντιπάλου σου. Εάν δεν υπάρχει μία αλληλουχία από 15 πάσες, είναι αδύνατο να κάνεις καλά τη μεταφορά ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση. Αδύνατον."

Σε κάποιο άλλο απόσπασμα του βιβλίου που έχει διαρρεύσει ο Πεπ Γουαρδιόλα, ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ο Σάντρο Ροσέλ ο λόγος που έφυγε από την Μπαρτσελόνα, ενώ χαρακτηρίζει χειρότερη στιγμή του στον πάγκο την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ:

"Δεν είναι αλήθεια ότι έφυγα λόγω του Ροσέλ, ούτε ότι ζήτησα να φτιαχτεί ξανά η ομάδα. Δεν έβλεπα ποιες άλλες επιλογές, μπορούσα να δώσω στην ομάδα. Η ήττα με 4-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν η χειρότερη στιγμή μου σαν προπονητής."

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ