ΜΠΑΓΕΡΝ

Γκουαρδιόλα: "Δεν υπάρχει προπονητής και σύστημα για τον Μέσι"

Γκουαρδιόλα: "Δεν υπάρχει προπονητής και σύστημα για τον Μέσι"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναγνώρισε την ιδιαιτερότητα της επιστροφής του στο "Καμπ Νόου" ως αντίπαλος της Μπαρτσελόνα και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τρόπος, να περιοριστεί ο Λιονέλ Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου,την Τετάρτη, για τα ημιτελικά του Champions League κι ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιστρέφει στη Βαρκελώνη ως αντίπαλος των "μπλαουγκράνα". Μαγική λύση για τον Λιονέλ Μέσι, δεν υπάρχει όπως ξεκαθάρισε ο τέως τεχνικός του, στην "Μπάρτσα".

"Είναι φανταστικό που επιστρέφω, έχω τόσες αναμνήσεις. Τώρα είμαι τεχνικός της Μπάγερν, αυτή είναι η δουλειά μου και θα προσπαθήσω να την κάνω, όσο καλύτερα γίνεται. Λίγα αμυντικά συστήματα, κοντρολάρουν το ταλέντο. Εάν είναι (ο Μέσι) όπως φαντάζομαι ότι θα είναι, δεν υπάρχει άμυνα να τον σταματήσει.

Δεν υπάρχει ούτε προπονητής ούτε σύστημα, που να μπορεί να τον σταματήσει. Πρέπει να τον περιορίσεις, με άλλο τρόπο. Με βοήθειες, με κλείσιμο χώρων, αλλά ακόμη κι έτσι δεν μπορείς. Το ταλέντο, δεν αμύνεται. Δεν νομίζω ότι θα λήξει 0-0, αν κι όλα μπορούν να συμβούν.", είπε μεταξύ άλλων ο Καταλανός τεχνικός των Βαυαρών.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ