ΜΠΑΓΕΡΝ

Γκουαρδιόλα: "Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις"

Γκουαρδιόλα: "Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις"
© EPA

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε συγχαρητήρια στην Βόλφσμπουργκ για τη νίκη επί της Μπάγερν και δήλωσε ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να σταματήσει τους αιφνιδιασμούς των γηπεδούχων.

Η Μπάγερν ηττήθηκε 4-1 εκτός έδρας από την Βόλφσμπουργκ στην επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα. Οι "Βαυαροί" δέχτηκαν τόσα γκολ όσα είχαν δεχτεί στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Τα πέντε από τα 8 γκολ που έχουν δεχτεί στο πρωτάθλημα τα έχουν βάλει οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές και τόνισε ότι οι αντεπιθέσεις των παικτών της Βόλφσμπουργκ "σκότωσαν" την ομάδα του.

" H Bόλσφσμπουργκ πέτυχε γρήγορα γκολ και δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τις αντεπιθέσεις τους. Κάναμε πολλά λάθη στην κατοχή της μπάλας και δεν σταματήσαμε τους αιφνιδιασμούς τους. Δεν έπρεπε να τους αφήσουμε τόσο χώρο.

Συγχαρητήρια στη Βόλφσμπουργκ. Ήταν καλύτερη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Πρέπει να αναλύσουμε τι έγινε και να προχωρήσουμε. Μετά από έξι εβδομάδες διακοπή χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο.

Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα στην Μπουντεσλίγκα. Υπάρχει η αντίληψη ότι η Μπάγερν πάντα κερδίζει αλλά οι αντίπαλοι δεν είναι εύκολοι. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα και πρέπει να δουλέψουμε".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ