ΜΠΑΓΕΡΝ

Φαν Πέρσι: "Παράδειγμα προς μίμηση ο Ρόμπεν"

Φαν Πέρσι: "Παράδειγμα προς μίμηση ο Ρόμπεν"

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι έβγαλε το καπέλο στον Άριεν Ρόμπεν χαρακτηρίζοντάς τον εξαιρετικό παράδειγμα, ενώ τόνισε πως "πάντα έχεις μία δεύτερη ευκαιρία".

Η δικαίωση του Άριεν Ρόμπεν θα μπορούσε να είναι ένας τίτλος για τη φετινή σεζόν του Ολλανδού εξτρέμ.

Μετά από όσα άκουσε πέρυσι ο πρώην παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι αποτέλεσε ένα σημαντικότατο μέλος στην ονειρική χρονιά της Μπάγερν Μονάχου, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο Ρόμπιν φαν Πέρσι.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε στην "Xinhua" για τον συμπαίκτη του στην εθνική Ολλανδίας και του έβγαλε το καπέλο για το πώς κατάφερε να ανατρέψει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα την κατάσταση.

"Αυτό που έκανε ο Ρόμπεν δείχνει πως τα πράγματα μπορούν ν' αλλάξουν πολύ γρήγορα στο ποδόσφαιρο. Ο Άριεν είχε μερικούς πολύ δύσκολους μήνες, αφού στην πραγματικότητα δεν έπαιζε. Και μερικούς μήνες μετά πήρε τρία τρόπαια. Έτσι έχει η ποδοσφαιρική ζωή.

Πάντα έχεις μία δεύτερη ευκαιρία για να επανορθώσεις, να παλέψεις ξανά για τρόπαια και για να καθιερωθείς στην ομάδα. Με άλλα λόγια να απολαύσεις ξανά το ποδόσφαιρο. Νομίζω πως ο Άριεν το έδειξε. Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα γα όλους πως πρέπει να συνεχίσεις ακόμα κι αν κάποιες φορές δεν πάνε όλα όπως τα θες. Απλώς πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά και τα πράγματα μπορούν ν' αλλάξουν γρήγορα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ