ΜΠΑΓΕΡΝ

"Έκλεισε" Τιάγκο Αλκάνταρα η Μπάγερν

"Έκλεισε" Τιάγκο Αλκάνταρα η Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου ολοκλήρωσε ένα σπουδαίο μεταγραφικό χτύπημα καθώς απέκτησε τον Τιάγκο Αλκάνταρα από τη Μπαρτσελόνα. Τετραετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο παίκτης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "φλέρταρε" εδώ και πολύ καιρό με τον προικισμένο άσο της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας, όμως η Μπάγερν του Πεπ Γουαρδιόλα είναι τελικά αυτή που θα απολαμβάνει τις υπηρεσίες του τη νέα σεζόν.

Όπως αποκάλυψε η ιταλική ιστοσελίδα "Sky Italia", οι Βαυαροί θα κάνουν δικό τους τον 22χρονο μέσο καθώς συμφώνησαν να εξαγοράσουν τη ρήτρα των 18.000.000 ευρώ που του είχαν βάλει οι "μπλαουγκράνα" και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο Τιάγκο θα βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ το ετήσιο κασέ του θα ανέρχεται στα 2.500.000 ευρώ.

"Έκλεισε" Τιάγκο Αλκάνταρα η Μπάγερν

Πεπ Γουαρδιόλα και Τιάγκο Αλκάνταρα σε μία από τις πολλές φιέστες που έζησαν μαζί στο "Καμπ Νόου"

Σημειώνεται πως καταλυτικό ρόλο στη μεταγραφή αυτή έχει παίξει ο τεχνικός της Μπάγερν, Πεπ Γουαρδιόλα, ο οποίος είχε ως παίκτη τον Τιάγκο Αλκάνταρα στη Μπαρτσελόνα για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από το 2008 μέχρι το 2012.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ