ΜΠΑΓΕΡΝ

Τιάγκο στη Μπάγερν θέλει ο Γκουαρντιόλα

Τιάγκο στη Μπάγερν θέλει ο Γκουαρντιόλα

Οι πιθανότητες να ξανασυναντήσει ο Τιάγκο τον Πεπ Γκουαρντιόλα, όλο και αυξάνονται. Νέα ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προσωπικό τηλεφώνημα του προπονητή της Μπάγερν στον παίκτη, ενθαρρύνοντάς τον να μετακομίσει στο Μόναχο.

Το μέλλον του Τιάγκο Αλκάνταρα είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στο καταλανικό στρατόπεδο. Με την Γιουνάιτεντ να πιέζει, τον Τιάγκο να μην απαντά, αλλά και την Μπαρτσελόνα να θέλει να τον κρατήσει, το θέμα του νεαρού Ισπανού μέσου, έχει πάρει διαστάσεις.

Το τελεσίγραφο που του έχει δώσει η Μπαρτσελόνα για να αποφασίσει λήγει άλλωστε στις 15 Ιουλίου, όταν και η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της. Όλη αυτή τη διστακτικότητα από μέρους του παίκτη, φαίνεται πως θέλησε να εκμεταλλευτεί ο προπονητής της Μπάγερν, Πέπ Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με την ισπανικά "Cope".

O Γκουαρντιόλα, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Αλκάνταρα από την κοινή τους θητεία στη Μπαρτσελόνα, τον εμπιστεύεται και ξέρει πως μπορεί να τον βοηθήσει στην νέα του ομάδα. Φαίνεται μάλιστα. πως ο Ισπανός τεχνικός πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον μέσο της Μπάρτσα, ενθαρρύνοντάς τον να έρθει στο Μόναχο.

Τα χρήματα που ακούγονται πως προσφέρει η Μπάγερν στον Τιάγκο φτάνουν τα 4.000.000 ευρώ το χρόνο, και ο Γκουαρντιόλα ονειρεύεται ήδη ένα σχήμα με Χάβι Μαρτίνεθ και Τιάγκο Αλκάνταρα στη μεσαία γραμμή της νέας Μπάγερν. Το σίγουρο πάντως είναι πως όλα θα ξεκαθαρίσουν σχετικά με το μέλλον του Ισπανού, στις 15 Ιουλίου...

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ