ΜΠΑΓΕΡΝ

Αμπιντάλ: "Με θέλει στην Μπάγερν ο Γουαρδιόλα"

Αμπιντάλ: "Με θέλει στην Μπάγερν ο Γουαρδιόλα"

Ο Ερίκ Αμπιντάλ αποκάλυψε πως ο Πεπ Γουαρδιόλα θα τον ήθελε στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ και ο ίδιος δε θα έλεγε "όχι" σε ενδεχόμενη πρόταση των Βαυαρών.

Να συνεργαστεί ξανά με τον Ερίκ Αμπιντάλ θέλει ο Πεπ Γουαρδιόλα σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γάλλου αμυντικού στο "Telefoot".

Ωστόσο, αυτό δύσκολα θα γίνει, καθώς ο Ισπανός τεχνικός δεν είναι ο μοναδικός που έχει λόγο στις μεταγραφές των Βαυαρών.

"Ο Γουαρδιόλα γνωρίζει την κατάστασή μου και θα ήθελε να με έχει στην ομάδα του. Ωστόσο, ο διευθυντής και ο πρόεδρος της Μπάγερν έχουν τη δική τους άποψη επί του θέματος. Θα ήμουν χαρούμενος αν πήγαινα στην Μπάγερν.

Έχω καλή σχέση με τον Φρανκ Ριμπερί. Η Μπάγερν είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Τα πάντα είναι πιθανά. Αν έχω κάποια προτίμηση; Όχι, αλλά η Μπάγερν θα ήταν μία καλή επιλογή" είπε ο 33χρονος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Ακόμη προσέθεσε: "Δε γνωρίζω που θα είμαι τη νέα σεζόν. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι να έχω επιλογές όπως η Μονακό. Αυτή είναι μία κίνηση που θα μου επέτρεπε να ολοκληρώσω την καριέρα μου".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ