ΜΠΑΓΕΡΝ

"Τρέλα" για τη Μπάγερν του Γουαρδιόλα

"Τρέλα" για τη Μπάγερν του Γουαρδιόλα
INTIME SPORTS

Η Μπάγερν ανακοίνωσε πως έχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια για τα 16 από τα 17 ματς πρωταθλήματος στην "Αλιάνζ Αρίνα" τη νέα σεζόν, με τα μόνα (ελάχιστα) αδιάθετα να είναι κόντρα στη Χόφενχαϊμ!

Η σεζόν 2012-2013 ήταν ονειρική για τη Μπάγερν Μονάχου καθώς κατέκτησε το ιστορικό τρεμπλ (Πρωτάθλημα και Κυπελλο Γερμανίας, Τσάμπιονς Λιγκ) και όπως ήταν λογικό ο πήχης των απαιτήσεων και των φιλοδοξιών των φιλάθλων της έχει φτάσει στα ύψη.

Αυτό αποτυπώνεται ανάγλυφα και από το ενδιαφέρον του κόσμου να παρακολουθήσει διά ζώσης τα ματς των Βαυαρών την σεζόν, με τη Μπάγερν Μονάχου να γνωστοποιεί με κάθε επισημότητα πως έχει πουλήσει ουσιαστικά όλα τα εισιτήρια για τα 16 από τα 17 ματς του νέου πρωταθλήματος στην "Aλιάνζ Αρίνα".

"Έχουμε ήδη από 80.000 μέχρι 140.000 παραγγελίες για καθένα από τα 16 παιχνίδια", αποκάλυψε ο διευθυντής της Μπάγερν Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν, και πρόσθεσε:

"Μόνο για το ματς κόντρα στη Χόφενχαϊμ οι αιτήσεις είναι 68.000 και απομένουν ελάχιστα ακόμα που είναι διαθέσιμα προς πώληση (σ.σ. η επίσημη χωρητικότητα του γηπέδου είναι 69.000 θεατές)".

Η είδηση αυτή είναι εντυπωσιακή αν αναλογιστεί κανείς πως δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από το πέσιμο της αυλαίας στην ποδοσφαιρική Γερμανία και εννέα εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας Μπουντεσλίγκα.

Να σημειωθεί πως η Μπάγερν είχε καταφέρει πέρυσι να ξεπουλήσει όλα τα εισιτήρια για τα 17 εντός έδρας πρωταθλήματος στις 11 Ιουλίου.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ