ΜΠΑΓΕΡΝ

Αιχμές Λεβαντόβσκι για τον Γκουαρδιόλα!

Αιχμές Λεβαντόβσκι για τον Γκουαρδιόλα!

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι άσκησε έντονη κριτική στον Πεπ Γκουαρδιόλα για την έλλειψη φυσικής κατάστασης και τους πολλούς τραυματισμός κατά τη θητεία του.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποχώρησε ως επιτυχημένος απ' την Μπάγερν Μονάχου, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να κατακτήσει το πολυπόθητο Champions League. Όμως, απ' ό,τι φαίνεται, δεν διατηρεί ιδιαίτερες συμπάθειες στους κύκλους των ποδοσφαιριστών της γερμανικής ομάδας.

Μετά τους Φρανκ Ριμπερί και Ντάντε, ακόμα ένας παίκτης της Μπάγερν τού άσκησε δριμεία κριτική. Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος όταν ερωτήθηκε για τη φετινή πορεία των Βαυαρών, άφησε αιχμές για την έλλειψη φυσικής κατάστασης και τους πολλούς τραυματισμός κατά την τριετή παρουσία του Καταλανού τεχνικού στο Μόναχο.

"Με τον Αντσελότι παίζουμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε καλύτεροι τόσο τακτικά όσο κι από πλευράς φυσικής κατάστασης. Τα τελευταία δύο χρόνια, είχαμε πάντα προβλήματα τραυματισμών στο τέλος της σεζόν", ήταν το σχόλιο του Πολωνού στράικερ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ