ΜΠΑΓΕΡΝ

Σοκ με Λαμ στην Μπάγερν

Σοκ με Λαμ στην Μπάγερν

Σε μια ανύποπτη φάση της προπόνησης ο Λαμ σωριάστηκε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους στον δεξιό του αστράγαλο και θα μείνει εκτός γηπέδων για τους επόμενους τρεις μήνες! (VIDEO)

Το μεσημέρι της Τρίτης (18/11) και λίγο πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου, ο Λαμ πάγωσε τους συμπαίκτες του που τον άκουσαν να σφαδάζει από τους πόνους.

Ο αρχηγός των Βαυαρών σωριάστηκε στο βρεγμένο χόρτο, πιάνοντας το κεφάλι του καθώς κατάλαβε πως κάτι άσχημο συνέβη στον αστράγαλο του. Σβάινστάιγκερ και Τσάμπι Αλόνσο έσπευσαν γρήγορα από πάνω του, ωστόσο χρειάστηκε ένα αμαξίδιο του γκολφ για να μεταφερθεί ο Λαμ από το σημείο καθώς δεν μπορούσε να σηκωθεί.

Δύο φυσιοθεραπευτές του συλλόγου τον βοήθησαν να μπει σε αυτοκίνητο προκειμένου να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Μια ώρα μετά τον τραυματισμό του, ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου βρισκόταν στα χέρια του γιατρού της ομάδα, Βόλφαρτ Μίλερ, με τις πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σημαντική ζημιά στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού.

Μέσω Twitter η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαίωσε πως πρόκειται για ανησυχητικό τραυματισμό, το μέγεθος του οποίου θα αποσαφηνιστεί αργότερα μέσα στην ημέρα.

Πράγματι λίγες ώρες αργότερα τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως η ζημιά στον δεξιό αστράγαλο του Λαμ ήταν μεγάλη: τρεις μήνες εκτός γηπέδων θα μείνει ο αρχηγός των Βαυαρών, που θα χρειαστεί να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το κάταγμα που υπέστη στο συγκεκριμένο σημείο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Μπορούσια Ντόρτμουντ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter έσπευσε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Φίλιπ Λαμ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ