ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Βερμάλεν

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Βερμάλεν

Ο Βέλγος αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Τόμας Βερμάλεν, θα υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει τα μυϊκά του προβλήματα και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Την γκαντεμιά της Άρσεναλ που ταλαιπωρείται όσο καμία άλλη ομάδα από τραυματισμούς, "κουβάλησε" στην Μπαρτσελόνα ο Τόμας Βερμάλεν. Ο Βέλγος αμυντικός, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι έναντι 19.000.000 ευρώ και ακόμα δεν έχει κάνει επίσημο ντεμπούτο, μπαίνει στα... πιτς για το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι τραυματισμοί δεν τον έχουν αφήσει σε ησυχία και θα υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει τα μυϊκά του προβλήματα που τον ταλαιπωρούν εδώ και καιρό και δεν τον αφήνουν να ησυχάσει και να παίξει μπάλα.

Το Σαββατοκύριακο, θα κάνει επέμβαση στον τένοντα και αυτή θα γίνει από τον γιατρό, Σακάρι Οράβα, που έχει χειρουργήσει αθλητές όπως οι ποδοσφαιριστές, Πεπ Γουαρδιόλα και Ντέιβιντ Μπέκαμ, όπως και ο θρύλος των αποστάσεων, Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ.

Οι Βερμάλεν θα μείνει εκτός μίνιμουμ για πέντε μήνες, καθώς η επέμβαση που θα κάνει, χρειάζεται μεγάλο διάστημα αποθεραπείας.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ