ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βίγια: "Θα παίξω στον τελικό του CL και στο Euro"!

Βίγια: "Θα παίξω στον τελικό του CL και στο Euro"!

Αισιόδοξος ότι θα νικήσει τον τραυματισμό του και θα προλάβει τον... τελικό του Champions League και το Euro 2012 εμφανίστηκε ο Νταβίδ Βίγια. Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook.

Ο Νταβίδ Βίγια ήταν ο μεγάλος άτυχος για τη Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (άνετη νίκη για την ομάδα του Γκουαρδιόλα με 4-0 επί της Αλ Σαντ) αφού τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 4-5 μήνες ( κάταγμα κνήμης στο αριστερό του πόδι), ομως δεν είναι καθόλου διατεθειμένος να πετάξει "λευκή πετσέτα".

Ο 30χρονος φορ έστειλε αισιόδοξο μήνυμα μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο Facebook, εκφράζοντας την πεποίθησή ότι θα δηλώσει "παρών" τόσο στον φετινό τελικό του Champions League με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα όσο και στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το ερχόμενο καλοκαίρι με την Εθνική Ισπανίας.

"Γεια σε όλους! Ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας! Αυτός το τραυματισμός ήταν χτύπημα για μένα.

Είμαι όμως πεπεισμένος ότι θα επιστρέψω στην δράση το συντομότερο δυνατόν έχοντας στο μυαλό μου να παίξω στον τελικό του Μονάχου (ξέρω ότι οι συμπαίκτες μου θα φτάσουν μέχρι εκεί) και στο Euro.

Θα δουλέψω σκληρά για αυτό. Μπορούν να με υπολογίζουν! Αύριο θα είμαι στην Ισπανία. Μία αγκαλιά σε΄ολους!", έγραψε χαρακτηριστικά στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αστουριανός επιθετικός.

Όλοι στο πλευρό του Βίγια

"Todos con Villa" (Όλοι με τον Βίγια) είναι ο τίτλος που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Βίγια, καθώς μετά από τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Αλ Σαντ, πλήθος ποδοσφαιρόκοσμου έσπευσε να του δώσει ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Από πλευράς Μπαρτσελόνα, έγραψαν μηνύματα συμπαράστασης στον "Guaje" μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter οι Κάρλες Πουγιόλ, Αντρές Ινιέστα, Ζεράρ Πικέ, Ντάνι Άλβες, Σεσκ Φάμπρεγκας, Τιάγκο Αλκάνταρα και Φοντάς.

Το ίδιο έκαναν οι συμπαίκτες του στην "φούρια ρόχα" Σέρχιο Ράμος και Φερνάντο Γιορέντε, καθώς και ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο.

Ο τραυματισμός του Βίγια:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ