ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλντές: "Βιλανόβα και Αμπιντάλ μας δίνουν ενέργεια"

Βαλντές: "Βιλανόβα και Αμπιντάλ μας δίνουν ενέργεια"

Το εγκώμιο των Τίτο Βιλανόβα και Ερίκ Αμπιντάλ έπλεξε ο Βίκτορ Βαλντές, τονίζοντας ότι αποτελούν παράδειγμα για τον καθένα.

"Οι δύο αυτοί άνδρες αποτελούν παράδειγμα για τον οποιονδήποτε. Ως άνθρωποι, για τις προσωπικές τους προκλήσεις και ως συμπαίκτης και προπονητής...

Όχι μόνο για αυτά που έχουν περάσει αλλά επειδή δίνουν τα πάντα στην ομάδα. Μας δίνουν απίστευτη δύναμη και ενέργεια", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαλντές κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, όπου μίλησε φυσικά και για το επικείμενο ντέρμπι με την Εσπανιόλ.

"Είναι πάντα ένα σημαντικό ματς, είτε γίνεται εντός έδρας είτε εκτός, ειδικά για τους γηγενείς παίκτες που έχουν συνηθίσει να αντιμετωπίζουν την Εσπανιόλ.

Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στα μισά της σεζόν. Έχουμε μία καλή διαφορά έναντι του 2ου και του 3ου της βαθμολογίας, δεν έχει όμως κριθεί τίποτα. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια να δώσουμε...".

Υπενθυμίζεται πως η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης ήταν ιδιαίτερη για τη Μπαρτσελόνα, με τον Τίτο Βιλανόβα να επιστρέφει μετά την εγχείριση αφαίρεσης όγκου στην οποία υποβλήθηκε και να έχει μάλιστα θερμό εναγκαλισμό με τον Ερίκ Αμπιντάλ .

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ