ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι : "Τιάγκο μείνε στην Μπάρτσα"

Τσάβι : "Τιάγκο μείνε στην Μπάρτσα"

Σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο, ο Τσάβι προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον Τιάγκο Αλκάνταρα, να παραμείνει στους "μπλαουγκράνα" και να μην ταξιδέψει στο Μάντσεστερ.

Με κάθε τρόπο προσπαθεί να πείσει τον Τιάγκο Αλκάνταρα να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα και να μην πάει στη Γιουνάιτεντ, ο Τσάβι. Με δημοσίευμά της η ισπανική "El mundo deportivo", αναφέρει πως ο Τσάβι έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Τιάγκο, προσπαθώντας να τον κάνει να πει "όχι" στη δελεαστική Μάντσεστερ, ώστε να γίνει στο μέλλον ο νέος ηγέτης στο κέντρο της Μπάρτσα.

Ο ίδιος ο Τσάβι, στην αρχή της καριέρας του στη Βαρκελώνη, είχε αρνηθεί μια πρόταση από τη Μίλα, μένοντας στη Μπαρτσελόνα και στο μέλλον κατάφερε να γίνει ο κινητήριο μοχλός των Καταλανών. Κάτι αντίστοιχο θέλει να γίνει και με τον Αλκάνταρα, μιας και φαίνεται να του είπε πως: "Θα είσαι ο διάδοχός μου στην Μπάρτσα, μην φύγεις".

Πολλοί παίκτες τις τελευταίες μέρες, επικοινωνούν με τον νεαρό μέσο, προκειμένου να τον πείσουν να μην πάει στο Μάντσεστερ, λέγοντάς του πως το μέλλον του είναι με την Μπάρτσα.

Από την άλλη, ο Τιάγκο, είναι σε προχωρημένες επαφές με την Γιουνάιτεντ, με τον Ντέιβιντ Μόγες να του υπόσχεται αρκετό χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν είχε την φετινή χρονιά στη Μπαρτσελόνα. Τέλος, ο Αλκάνταρα, θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για την καλοκαιρινή προετοιμασία στις 15 Ιουλίου με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ