ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τον Βαλβέρδε θέλει ο Ροσέλ!

Τον Βαλβέρδε θέλει ο Ροσέλ!
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ επιθυμεί την πρόσληψη του Ερνέστο Βαλβέρδε, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα, στην περίπτωση που ο τελευταίος αποφασίσει να εγκαταλείψει τον καταλανικό πάγκο στο τέλος της σεζόν!

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα " www.terra.es " σε δημοσίευμα της Δευτέρας (20/2), με τίτλο "Η Μπάρτσα ετοιμάζει το εναλλακτικό πλάνο για να αντικαταστήσει τον Γκουαρντιόλα, υποστηρίζει πως ο Σάντρο Ροσέλ έχει έτοιμο το Plan B, σε περίπτωση που ο Γκουαρντιόλα δεν συνεχίσει στην Μπάρτσα μετά το καλοκαίρι και αυτό προβλέπει την πρόσληψη του Ερνέστο Βαλβέρδε στη θέση του προπονητή!

Μάλιστα το εν λόγω άρθρο υποστηρίζει πως ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού είναι ο διακαής πόθος του προέδρου των "μπλαουγκράνα"!

Οι άλλοι υποψήφιοι είναι ο Λουίς Ενρίκε (Ρόμα), ο οποίος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του κοινού στο "Καμπ Νόου", ο Μαρσέλο Μπιέλσα (τεχνικός της Μπιλμπάο), ο Γιόακιμ Λεβ, ο Αρσέν Βενγκέρ και δύο νεαροί τεχνικοί που προέρχονται από τα τμήματα ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, οι Όσκαρ Γκαρσία και Καρίρ Θουμπιθαρέτα (τώρα εργάζεται στην Χιρόνα).

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί, οι δύο βασικοί υποψήφιοι για τον πάγκο των Καταλανών είναι οι Βαλβέρδε και Ενρίκε, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να έχει το προβάδισμα εξαιτίας της μεγαλύτερης εμπειρίας του και του γεγονότος πως το προπονητικό του προφίλ είναι πολύ κοντά σε αυτό του Γκουαρδιόλα.

Παράλληλα ο Βαλβέρδε έχει έναν ακόμη θερμό υποστηρικτή στην Μπάρτσα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιόχαν Κρόιφ, ο λόγος του οποίου είναι απόλυτα σεβαστός στις τάξεις του καταλανικού συλλόγου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ