ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το... εξωπραγματικό ρεκόρ της Μπαρτσελόνα

Το... εξωπραγματικό ρεκόρ της Μπαρτσελόνα

Πρεμιέρα για την Μπαρτσελόνα απόψε (29/08, 22:00) στην Primera División όπου καλείται να υπερασπιστεί μια τρομερή επίδοση...

Η αναβολή της 1ης αγωνιστικής της Primera División λόγω της απεργίας των ποδοσφαιριστών, οδηγεί την Μπαρτσελόνα σε εντός έδρας πρεμιέρα απόψε το βράδυ (29/08, 22:00) απέναντι στην Βιγιαρεάλ.

Μαζί έρχεται ξανά στο προσκήνιο μια εκπληκτική παράδοση καθώς για να βρούμε πότε έχασαν οι ''μπλαουγκράνα" σε πρεμιέρα πρωταθλήματος στο σπίτι τους, πρέπει να γυρίσουμε την κλεψύδρα σχεδόν ...72 χρόνια πίσω!

Ναι, καλά διαβάσατε. Ήταν 03/12/1939 όταν η Μπαρτσελόνα έχανε με 0-1 στο Les Corts από την συμπολίτισσα Εσπιανιόλ, στην μοναδική της εντός έδρας ήττα σε πρεμιέρα της ισπανικής λίγκας.

Σκοράρει κατά βούληση

Με ρεκόρ 32-4-1 στις πρεμιέρες σε Les Corts και Camp Nou, η Μπάρτσα έχει και έναν μέσο όρο τερμάτων που αγγίζει τα 3 τέρματα σε κάθε ματς, την ώρα που δέχεται λιγότερο από ένα.

Με Ρεάλ Σοσιεδάδ οι περισσότερες

Από τις 37 πρεμιέρες στην έδρα της, η 8 είναι με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ξεχωρίζει φυσικά το 8-2 την σεζόν 1950/51, ενώ με την συγκεκριμένη ομάδα έχει και την πρώτη πρεμιέρα (3-0 το 1929).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ