ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το "7" ή το "11" ο Νεϊμάρ

Το "7" ή το "11" ο Νεϊμάρ

Το νούμερο 7 ή το 11 θα διαλέξει ο Νεϊμάρ για να φοράει στο πίσω μέρος της φανέλας του στη Μπαρτσελόνα. Το 10 που είχε στην εθνική Βραζιλίας ο νεαρός επιθετικός, το φοράει ο Μέσι.

Μετά την αποχώρηση του Νταβίδ Βίγια από την Μπαρτσελόνα, ο αριθμός "7" που φορούσε στη φανέλα του ο Ισπανός επιθετικός, έχει μείνει ελεύθερος. Επίσης, αν τελικά αποχωρήσει και ο Τιάγκο Αλκάνταρα από τους Καταλανούς, θα "ανοίξει" και ο αριθμός "11".

Ο νέος αστέρας της Μπάρτσα, ο Νεϊμάρ, θα κληθεί να διαλέξει ανάμεσα σ' αυτούς τους δυο αριθμούς, για το ποιον τελικά θα έχει στο πίσω μέρος της φανέλας του από τη νέα χρονιά. Ο Βραζιλιάνος όσο αγωνιζόταν στη Σάντος φορούσε το "11", κάτι που έκανε και μέχρι πρότινος και στη "σελεσάο".

Στην αρχή της καριέρας του με την εθνική Βραζιλίας, ο Νεϊμάρ φορούσε το "7", αλλά στη συνέχεια το άλλαξε για το "11" ως φόρο τιμής στο είδωλό του Ρομάριο.

Ωστόσο στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, εμφανίστηκε με τον αριθμό "10", για προσωπικούς λόγους όπως είπε ο ίδιος. Επιθυμία και του ίδιου του Νεϊμάρ λοιπόν, είναι να πάρει το "11" στην Μπάρτσα, μιας και το "10" δεν το αλλάζει ο σούπερ-σταρ Λιονέλ Μέσι.

Σε περίπτωση ωστόσο που ο Τιάγκο τελικά παραμείνει στον καταλανικό Σύλλογο, ίσως γίνει κάποια συνεννόηση για πιθανή αλλαγή αριθμού. Το παράξενο είναι πάντως, πως η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει ήδη να πουλάει φανέλες του Νεϊμάρ και με τους δυο πιθανούς αριθμούς!

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ