ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το "ευχαριστώ" του Ινιέστα στον Φαν Χάαλ

Το "ευχαριστώ" του Ινιέστα στον Φαν Χάαλ

Με αφορμή το "αντίο" του Λουίς Φαν Χάαλ στην προπονητική, ο Αντρές Ινιέστα εξέφρασε το δικό του "ευχαριστώ" προς τον Ολλανδό, μην ξεχνώντας τα όσα του προσέφερε (PHOTO).

Ο Αντρές Ινιέστα αποτέλεσε έναν εκ των πολλών σπουδαίων ποδοσφαιριστών με τους οποίους συνεργάστηκε ο Λουίς φαν Χάαλ, κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως προπονητής.

Συνυπήρξαν στην Μπαρτσελόνα μόλις μία σεζόν και συγκεκριμένα το 2002-2003, ωστόσο αυτή ήταν υπέρ-αρκετή για να κάνει τον Ισπανό μέσο να φυλάξει μια ιδιαίτερη θέση στη συνείδησή του για τον Ολλανδό τεχνικό.

Κι αυτό γιατί ο Φαν Χάαλ ήταν εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία να τον προβιβάσει στην πρώτη ομάδα, αλλά και να του δώσει "ώθηση" στα πρώτα του ποδοσφαιρικά - επαγγελματικά βήματα. Όσον αφορά στη συνέχεια της καριέρας του Ινιέστα, τα λόγια είναι περιττά...

Μέσω μίας φωτογραφίας που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο 32χρονος άσος των "μπλαουγκράνα" θέλησε να ευχαριστεί τον πρώην προπονητή του, για τα όσα του προσέφερε.

Χαρακτηριστικά, έγραψε: “Ευχαριστώ κύριε!!”. Μήνυμα το οποίο συνοδεύτηκε από μια όμορφη φωτογραφία που απεικονίζει τους δυο τους.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ