ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Θεραπεία με την υπογραφή της NASA ο Νεϊμάρ

Θεραπεία με την υπογραφή της NASA ο Νεϊμάρ
Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ έχει ελπίδες συμμετοχής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων την Κυριακή, αφού χρησιμοποιεί μία τεχνική της NASA για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης με την Μπαρτσελόνα και πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν πως θα χάσει το Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, κάτι που όπως φαίνεται ισχύει εν μέρει.

Όπως διαβάσατε και την Τετάρτη, ο Νεϊμάρ ξεκίνησε τρέξιμο και πλέον είναι πιθανό να προλάβει τον τελικό της διοργάνωσης, αν προκριθεί βέβαια η Μπαρτσελόνα.

Για να συμβεί αυτό, βέβαια, ο Βραζιλιάνος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με κωδικό όνομα "Game Ready". Τι περιλαμβάνει; Είναι μία τεχνική της NASA που αποτελείται από ένα σύστημα με αντλία παγωμένου νερού, στέλνοντας το στο σημείο που έχει πρόβλημα.

Φυσικά το κρύο δεν κάνει πάντα καλό στους μυϊκούς τραυματισμούς και γι αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδυάζεται με ασκήσεις και αυστηρούς χρόνους πάνω στους οποίους κυκλοφορεί το κρύο νερό. Επιστήμη, τι να λέμε τώρα.

Το ίδιο σύστημα είχε χρησιμοποιήσει και ο Λιονέλ Μέσι, ενώ οι κορυφαίες ομάδες του πλανήτη έχουν εξασφαλίσει τη χρήση του.

Θεραπεία με την υπογραφή της NASA ο Νεϊμάρ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ