ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Θέλουν ρεβάνς από Γουαρδιόλα οι παίκτες της Μπαρτσελόνα!

Θέλουν ρεβάνς από Γουαρδιόλα οι παίκτες της Μπαρτσελόνα!

Ο Πεπ Γουαρδιόλα δήλωσε πως η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι του όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca υπάρχουν παίκτες που τον περιμένουν με... άγριες διαθέσεις στα ματς κόντρα στη Μπάγερν. Διαβάστε το γιατί.

Όλοι μπορούν να καταλάβουν πόσο ξεχωριστά είναι αυτά τα ματς για μένα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Μπάγερν αλλά ο λόγος που είμαι εδώ είναι πως κάποτε ήμουν στη Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου. Τι άσχημο μπορώ να πω; Μπορώ να πω άσχημη λέξη για την παλιά μου ομάδα και τους παλιούς μου παίκτες", δήλωσε ο Πεπ Γουαρδιόλα μετά την κλήρωση για τα ημιτελικά του Champions League που έφερε αντίπαλο της Μπάγερν τη Μπαρτσελόνα , την ομάδα με την οποία έζησε απίστευτες χαρές για μία τετραετία (2008-2012) κατακτώντας συνολικά 14 τρόπαια!

Θέλουν ρεβάνς από Γουαρδιόλα οι παίκτες της Μπαρτσελόνα!

Και ενώ όλοι περιμενουν με ξεχωριστό ενδιαφέρον τις δύο ιδιαίτερες μάχες της Μπάγερν με τη Μπαρτσελόνα και ειδική αυτή στο "Camp Nou" που θα σημάνει και την επιστροφή του για πρώτη φορά ως προπονητής άλλης ομάδας, η "Marca" έρχεται με σημερινό της δημοσίευμα να δώσει μία άλλη διάσταση σε αυτή την τιτανομαχία.

Σύμφωνα με το μαδριλένικο μέσο η σχέση στοργής μεταξύ του Γουαρδιόλα και των παικτών του στη "Μπάρτσα" μετασχηματίστηκε την τελευταία του σεζόν στον πάγκο (2011-12) σε σχέση... οργής, με τον προπονητή να μην απολαμβάνει πλέον καθολικής αποδοχής στα τα αποδυτήρια της ομάδας.

Θέλουν ρεβάνς από Γουαρδιόλα οι παίκτες της Μπαρτσελόνα!

Η ιστοσελίδα της "Μarca" αναφέρει μάλιστα δύο περιστατικά για να επιβεβαιώσει τα γραφόμενά της: το πρώτο ήταν όταν ο Γουαρδιόλα είχε πάρει το Χρυσό Μετάλιο από το Δημαρχείο της Βαρκελώνης και είχε αποφύγει να αναφέρει τα ονόματα παικτών με τους οποίους δεν τα πήγαινε τόσο καλά ενώ το δεύτερο ήταν το ξέσπασμά του στο ημίχρονο ενός αγώνα με τη Μπέτις λίγο πριν τον τελικό του Copa del Rey με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

"Παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα στις σχέσεις των δύο πλευρών κρύφτηκαν όπως η σκόνη κάτω από το χαλάκι, εξακολουθούν να υπάρχουν ανοιχτές πληγές.

Θέλουν ρεβάνς από Γουαρδιόλα οι παίκτες της Μπαρτσελόνα!

Υπάρχει μία σφοδρή επιθυμία των παικτών να δείξουν πως όταν ο Πεπ έπαιρνε τους τίτλους, ήταν η ομάδα που είχε στη διάθεσή του που το έκανε αυτό εφικτό.

Όπως άλλωστε το έκαναν στην πρώτη σεζόν του Τίτο Βιλανόβα ως προπονητής, όταν η Μπαρτσελόνα είχε κατακτήσει τη La Liga με απολογισμό 100 πόντους, περισσότερους και από όσους είχε φτάσει με τον Γουαρδιόλα στον πάγκο της" , καταλήγει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Marca.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ