CHAMPIONS LEAGUE

Γουαρδιόλα: "Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου"

Γουαρδιόλα: "Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου"

Ο Πεπ Γουαρδιόλα παραδέχτηκε πως είναι ξεχωριστά για τον ίδιο τα ματς με τη Μπαρτσελόνα και δεν δίστασε να εκθειάσει τόσο την πρώην ομάδα του όσο και τον Λουίς Ενρίκε.

"Πάντα αντιμετωπίζεις μεγάλες ομάδες στα ημιτελικά αυτής της διοργάνωσης. Πέρυσι αντιμετωπίσαμε τη Ρεάλ, φέτος είναι η Μπαρτσελόνα. Έχω πολύ σεβασμό απέναντί τους.

Είμαι χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να τους αντιμετωπίσω κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, δεν είναι όμως τίποτα παραπάνω από δύο ματς ποδοσφαίρου", ήταν το γενικό σχόλιο του Γουαρδιόλα για τις δύο αναμετρήσεις με τη Μπαρτσελόνα στο δρόμο προς τον τελικό του Βερολίνου , με τον 45χρονο τεχνικό να αναφέρεται στη συνέχεια με συγκίνηση για το ποδοσφαιρικό καταλανικό παρελθόν του.

"Όλοι μπορούν να καταλάβουν πόσο ξεχωριστά είναι αυτά τα ματς για την ομάδα μου αλλά και για εμένα και τον Τιάγκο (Αλκάνταρα). Η Μπαρτσελόνα ήταν η ζωή μας.

Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο Μόναχο αλλά ο λόγος που είμαι εδώ είναι πως κάποτε ήμουν στη Μπαρτσελόνα. Είναι φυσιολογικό αυτό το ματς να είναι ξεχωριστό.

Γουαρδιόλα: "Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου"

Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου. Τι άσχημο μπορώ να πω; Μπορώ να πω άσχημη λέξη για την παλιά μου ομάδα και τους παλιούς μου παίκτες. Κατέκτησα πολλά τρόπαια μαζί τους.

Τώρα έχουν νέο προπονητή αλλά συνεχίζουν να παίζουν όπως και πριν, με μεγάλη ταχύτητα στην επίθεση. Ο Λουίς Ενρίκε είναι σπουδαίο άτομο και προπονητής, είμαι χαρούμενος που θα συναντηθούμε".

Ερωτηθείς δε για το αν θεωρεί καλύτερο για την ομάδα του που θα αντιμετωπίσει δύο φορές τη Μπαρτσελόνα (ημιτελικά) και όχι μία (στον τελικό αν έπαιρναν η κάθε μία την πρόκριση), απάντησε:

"Δεν είναι εύκολο ούτε σε ένα, ούτε σε δύο, ούτε σε τρία ματς. Πάντα θα είναι δύσκολα απέναντί τους καθώς πρόκειται για σπουδαία ομάδα. Ο τελικός δεν είναι το πιο σημαντικό ματς της σεζόν αλλά το ομορφότερο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ