ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Θα κινηθούμε όταν πρέπει για τον Νεϊμάρ"

MIDDLESBROUGH, ENGLAND - JULY 20:  Neymar of Brazil celebrates scoring a penalty during the international friendly match between Team GB and Brazil at Riverside Stadium on July 20, 2012 in Middlesbrough, England.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Νεϊμάρ GETTY IMAGES

Ο Χοσέ Μαρία Μπερτομέου, αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, δήλωσε πως θα ήθελε ο Νεϊμάρ να πάει στους Καταλανούς μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πως η ομάδα του θα "χτυπήσει" όταν πρέπει. Διαβάστε αναλυτικά.

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά άνθρωπος του συλλόγου.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο και οι "μπλαουγκράνα" τον κοιτούν πολύ προσεκτικά τα τελευταία χρόνια.

Ο Χοσέ Μαρία Μπερτομέου, αντιπρόεδρος των Καταλανών, δεν έκρυψε την επιθυμία του να ενταχθεί ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, στους οποίους παίζει τώρα με την εθνική του ομάδα.

Χαρακτηριστικά εκμυστηρεύτηκε σε οπαδούς της Μπάρτσα στο Μαρόκο: "Θα θέλαμε να έρθει ο Νεϊμάρ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι παίκτης της Σάντος, αλλά είμαι σίγουρος πως ο Νεϊμάρ θα έρθει στην Ευρώπη στο μέλλον και όταν φτάσει αυτή η στιγμή θα είμαστε προσεκτικοί ώστε να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ